Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

ΣΑΔΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΣΥΛΕΚΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Σάλος στη Γερμανία: Ανάγκαζαν νεοσύλλεκτες να χορεύουν γυμνές σε στρατιωτική βάση - Media
 ΣΑΔΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΣΥΛΕΚΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ


 Τις... σκληραγωγούν υποχρεώνοντάς τις να χορεύουν γυμνές πάνω σε στύλο!! Οι Βησιγότθοι δεν ξεχνούν ποτέ τους βαρβάρους που κρύβουν στα σωθικά τους..Σαδιστικές κακοποιήσεις υφίστανται οι γυναίκες στρατιωτικοί στη διαβόητη βάση Pfullendorf  της Γερμανίας.

Στην κατάθεσή της, η Νικόλ Ε. είπε πως οι εκπαιδευτές στη βάση της την ανάγκασαν να περάσει από ένα εξευτελιστικό «τεστ στρατολόγησης» που περιλάμβανε ένα χορό πάνω σε στύλο στους στρατώνες των στρατιωτών.

Ανακαλύφθηκε επίσης ένα ράφι γεμάτο από ανοιγμένα schnaps, ένα είδος αλκοολικού ποτού, σε εκείνο το δωμάτιο, καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως οι υπεύθυνοι συχνά έπιναν εκεί.

Οι νεοσύλλεκτοι συχνά αναγκάζονταν να γδύνονται, ενώ οι εκπαιδευτές άγγιζαν τις γυναίκες σε ευαίσθητες περιοχές χωρίς να φορούν γάντια. Μάλιστα, ακόμα και μετά την αποκάλυψη των κατηγοριών και την επιβεβαίωση τους κατά τις έρευνες, οι εκπαιδευτές δεν τιμωρήθηκαν ως όφειλαν.

Αντ’αυτού, η μόνη «τιμωρία» τους ήταν η μετεγκατάσταση τους σε άλλες βάσεις. Μάλιστα, για κάποιους η μετάθεση ουσιαστικά ήταν προαγωγή, καθότι η νέα θέση τους ήταν καλύτερη από τη διαβόητη βάση Pfullendorf .

Δεν υπάρχουν σχόλια: