Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

«Ναυμαχία» στο Αιγαίο παίζουν οι Τούρκοι - Νέο βίντεο από τα Ίμια - Media
 ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ


 Μετά τη Κυραπαναγιά οι ακταιωροί τους έκοβαν βόλτες ξανά στη περιοχή των ΙμίωνΤελειωμό δεν έχει η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο. Μετά τις δηλώσεις του Ιμβραχίμ Καλίν πως η ένταση στο Αιγαίο οφείλεται στην άρνηση της έκδοσης των 8 Τούρκων στρατιωτικών από τον Άρειο Πάγο και την είδηση πως χθες, τρεις τουρκικοί ακταιωροί αγκυροβόλησαν στο 1 μίλι από τη νήσο Παναγιά, το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας έδωσε στη δημοσιότητα ακόμα ένα βίντεο με τις τουρκικές «βόλτες» στην περιοχή των Ιμίων και την Καλολίμνου.
Σήμερα, το πρακτορείο Ανατολή ανέβασε ακόμη ένα video, στο οποίο υποστηρίζει πως έχει καταγραφεί η κίνηση ενός σκάφους του ελληνικού λιμενικού, το οποίο – κατά τους Τούρκους- «πλησίασε ξανά τις βραχονησίδες Καρντάκ [σ.σ. τουρκική ονομασία Ιμίων]» αλλά «υπήρξε παρέμβαση από το τουρκικό λιμενικό με αποτέλεσμα να αποχωρήσει (το ελληνικό σκάφος) 10 λεπτά αργότερα».
Μάλιστα, στο video ακούγεται και η φωνή Τούρκου λιμενικού: «Τουρκική ακτοφυλακή, βρίσκεστε σε τουρκικά χωρικά ύδατα. Αποχωρίστε άμεσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: