Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ Ο ΠΑΝΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ


Με βαριές καταγγελίες παραιτήθηκε από την Ένωση Κεντρώων ο Π. Αβραμόπουλος - «Το κόμμα λειτουργεί ως μονοπρόσωπη εταιρεία» - Media
 ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ Ο ΠΑΝΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
 
 
Την παραίτησή του από την Ένωση Κεντρώων γνωστοποίησε, με επιστολή που έστειλε προς τον Βασίλη Λεβέντη, ο πολιτευτής της Α’ Αθηνών του κόμματος, Πάνος Αβραμόπουλος.
 
Ο κ. Αβραμόπουλος στην επιστολή του κάνει λόγο, αναφερόμενος στον πρόεδρο του κόμματος, για έλλειψη δημοκρατικής διάρθρωσης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχουν εκλεγμένα όργανα, εκτελεστική επιτροπή, πολιτική επιτροπή, πειθαρχικό, με απώτερο βεβαίως σκοπό, να χειραγωγείτε το κόμμα και να αποφασίζετε μόνος σας κατά το δοκούν, ως ελέω Θεού μονάρχης».
 
Επιπλέον, ο Π. Αβραμόπουλος κατηγορεί τον Βασίλη Λεβέντη ότι η Ένωση Κεντρώων λειτουργεί ως μονοπρόσωπη εταιρεία. Ο κ. Αβραμόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «εν τέλει η όλη πολιτική βιοτροπία της “Ένωσης Κεντρώων” κ. Λεβέντη, έχει αναχθεί σε μια “μονοπρόσωπη ατομική σας επιχείρηση”, με μόνο σκοπό, να χτίσει πολιτικό προφίλ στον πρόγονό σας-γιό της γυναίκας σας κ. Μάριο Γεωργιάδη- πολιτικά ολίγιστο- και να τον “σπρώξει” άχρι καιρού σε υπουργό, σε μια ενδεχόμενη σύσταση οικουμενικής κυβέρνησης, που διακαώς επιθυμείτε. Σημειώνοντας ακόμα, την ηθική σας αδυναμία να τηρήσετε τον λόγο της ανδρικής σας τιμής προς όλους τους υποψηφίους της Ελλάδας που μας δώσατε, για την εναλλακτική θητεία ανά εξάμηνο βουλευτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: