Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

news324b Ανωνύμου του Έλληνος

Δεν το γράψαμε εδώ και δυο μήνες ότι «ο κύβος ερρίφθη» στις Βρυξέλλες και στο Βερολίνο; Η Frau Hitler διέταξε: Σήκω Αλέξη, να καθίσει στην καρέκλα σου ο Κούλης; Όπως έκανε στον Γιωργάκη, στον Αντωνάκη, σε όλες τις μαριονέτες, που παριστάνουν τους πρωθυπουργούς. Εκτελούν για περίπου δυόμιση χρόνια νούμερο θαλαμοφύλακα της Γκραικυλίας.


 Σικέ σκυταλοδρομία Γερμανοτσολιάδων. Μένει να δούμε την μανούβρα των αφεντάδων να φέρουν Κούλη στου Μαξίμου. Ίδια με προηγούμενες. Δεν βγαίνει το πρόγραμμα, πάρτε πιο σκληρά μέτρα, θα κλείσουμε την κάνουλα δανεικών, θα φαλιρίσουν οι τράπεζες, δεν θα έχετε να φάτε... Χυδαίοι εκβιασμοί, που τους δέχεσαι, ηλίθιε όχλε, διότι ως γνωστόν ανήκεις στην Ευρωπαϊκή οικογένεια (γράψε συμμορία) αν και ποτέ ιστορικά δεν είχες καμιά σχέση με τα σκουλήκια, που καθημερινά σε δολοφονούν και τους λες ευχαριστώ.

Δεν έχω να σου πω κάτι καινούριο. Συνόψιση θα κάνω όσων σου γράφω εδώ και 6 χρόνια και επιβεβαιώνονται μέχρι κεραίας, όχι γιατί είμαι έξυπνος ή προφήτης, αλλά γιατί κάνω πάντα ταξική, μαρξιστική και λενινιστική ανάλυση. Όντας ακόμα κι εν υπνώσει, αν τολμούσες κι έφευγες το 2009 από το Δ’ Ράιχ, που ποτέ δεν έπρεπε να είχες μπει, τώρα θα είχε ισορροπήσει το εσωτερικό σύστημα με την Δραχμή, χώρια, που θα είχες την μέγιστη, ηρωική προσφορά στην γη. Θα έκανες φύλλο φτερό το ευρωπαϊκό νεοναζιστικό πολυεθνικό μόρφωμα, που υπό την υψηλή εποπτεία του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού, ετοιμάζει ρεβάνς, Τρίτο Πόλεμο. Τότε θα παθαίνανε πλάκα οι ξένοι επιβήτορες. Σε βάλανε, όμως, στην στρούγκα ξεφορτωθήκανε τα τοξικά τους κωλόχαρτα, σου πήραν καμιά διακοσαριά δισ. ευρώ σε τοκοχρεολύσια και άλλα τόσα από σεντούκια και από στρώματα. Μην τα θες όλα δικά σου! Είσαι Ευρώπη, μάλιστα στενός πυρήνας του Δ’ Ράιχ. Έχεις νεοναζιστικό ευρώ! Δεν είναι λίγο να πληρώνεις 1000 δραχμές για ένα κιλό ψωμάκι! Μπερεκέτια!

Τώρα, απελπισμένος, καθημαγμένος ψιθυρίζεις, δειλά σηκώνεις τον τόνο της φωνής: Ας πάμε στην Δραχμή, αφού δεν είδαμε προκοπή με το Ευρώ! Ρωτώ και πάλι, όπως από το 2010 και εντεύθεν (μιλάω για το ψηφιακό μετερίζι, δεν υπολογίζω όσα γράφω εντύπως από το 1975): Είσαι αποφασισμένος να πεινάσεις; Να κατέβεις στον δρόμο, να κάψεις απ΄ άκρο σ’ άκρο την Γκραικυλία; Έχεις κότσια να ξυπνήσεις, να γίνεις από όχλος λαός και να την απελευθερώσεις από ξένους κατακτητές, να την κάνεις επιτέλους Ελλάδα, που ποτέ στην ιστορία δεν υπήρξε ανεξάρτητο, ελεύθερο κράτος; Από την καταστροφή βγαίνει το καινούριο! Ανέκαθεν αίμα ποτίζει το δέντρο της λευτεριάς. Μην ακούω παπαρολογίες καφενείου, που συναγωνίζονται επαξίως άθλια κηρύγματα ραγιαδισμού των πάσης φύσεως Γερμανοτσολιάδων.

Σου το επαναλαμβάνω, μόνο επειδή το ξανάφεραν στην στημένη, στην εικονική πραγματικότητα τα ξένα αφεντικά και τα ντόπια τσιράκια τους: Δυο δρόμους έχει η αποικία Γκραικυλία, δεν υπάρχει τρίτος. Ποτέ δεν υπήρξε, όσο κι αν οι παπατζήδες πολιτικοί σε παραμυθιάζουν δεκαετίες επί δεκαετιών, περί τρίτου δρόμου, κεντρώου χώρου, η αλήθεια βρίσκεται στην μέση, εθνική ομοψυχία (του κεφαλαιοκράτη με τον εργάτη;) και άλλες μαλακίες. Ο πρώτος, ο μοναδικός ταξικός δρόμος:
Σκληρός εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας. Να ξαναγίνει ο όχλος λαός, ν’ απελευθερώσει την Γρκαικυλία από τους ξένους κατακτητές! Μόνο με δημιουργική καταστροφή μπορείς να φύγεις από το Δ’ Γερμανικό Ράιχ και το νεοναζιστικό ευρώ. Προϋπόθεση αναγκαία η απελευθέρωση από τον Αμερικάνικο Ιμπεριαλισμό. Νέο 1821 θέλει ο τόπος, καινούριο 1944! Διαθέτεις όρχεις; ΟΧΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: