Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ


Τώρα πράγματι άστραψαν γύρω μου όλα σαν να έφαγα ένα ηχηρό χαστούκι.. Στη Μολβαδία γράφεται σε μια είδηση που συνοδεύεται από πειστικό φωτογραφικό υλικό, ιδρύθηκε σχολή πεολειχίας! Ω, ναι αδέλφια. Διδάσκεται το πανεπιστημιακού επιπέδου μεταπτυχιακό τσιμπούκι!! Και πότε; Καταμεσής μιας παγκόσμιας καπιταλιστικής ανθρωποκαταστροφής! Για να γίνει σήμερα απολύτως αντιληπτός ο λόγος για τον οποίο κατέρρευσε η Σοβιετία! Αρνιόνταν αναχρονιστικά οι Σταλινικοί  ν’αποδεχτούν την εξέλιξη.. Τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.. Την ανάπτυξη! Γιατί η πίπα απελευθερώνει! Ανατάσσει ..ζωές!! Δεδομένου όμως ότι ο τζάμπας πέθανε τη μόνη ζωή που επί του ασφαλούς ανέταξε είναι αυτή της "σχολάρχου" που εισπράττει 65 ευρώ ανά ώρα "μαθητείας".. Όλα για τη πιστοποίηση..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κανονικά κλύδωνα άνδρας έπρεπε να διδάσκει εκεί... για να είναι ζωντανό το μάθημα και όχι με ΄κέρινα ομοιώματα σαν της Μαντάμ Τισώ

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΌΛΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΤΗΣ.. ΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΗ ΠΑΤΗΣΕΣ!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ