Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

ΤΟΥΡΚΟΙ: ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΜΕ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..

Τουρκικά ΜΜΕ για Ίμια: Προκαλέσαμε πανικό στους Έλληνες - Media ΤΟΥΡΚΟΙ: ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΜΕ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..


 Εξακολουθούν να παίζουν με τη φωτιά.. Κι επειδή τα δύο "σπίτια" γειτνιάζουν θα καούν και τα δύο..Ας το έχουν υπ' όψιν τους..Με το θερμό επεισόδιο στα Ιμια ασχολούνται και σήμερα τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία αναφέρονται σε  «μια καθιερωμένη επίσκεψη» του αρχηγού των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, Χουλουσί Ακάρ, στην περιοχή.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, όπως είναι φυσικό συνεχίζουν να ασχολούνται και σήμερα με το επεισόδιο που προκλήθηκε χθες στα νησιά των Ιμίων.
Μάλιστα, σχολιάζουν χαρακτηριστικά πως «οι Έλληνες έπαθαν πανικό» από την κίνησή τους να επισκεφτεί ο αρχηγός τους τουρκικού επιτελείου την περιοχή.

«Ήταν μια ώρα έντασης. Μετά από μια ώρα στην περιοχή ο Χουλουσί Ακάρ επέστρεψε στην Αλικαρνασσό. Οι Έλληνες έπαθαν τα έχασαν, έπαθαν πανικό με την κίνηση αυτή.»
Παράλληλα, εκτενής είναι οι αναφορές τους πως στην απόφαση του Άρειου Πάγου η οποία αρνείται την έκδοση των 8 εκζητούμενων Τούρκων στρατιωτικών οι οποίοι κατηγορούνται για συμμετοχή στο αποτυχημένο πραξικόπημα του περασμένου Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται πως νωρίς το πρωί της Κυριακής δύο φουσκωτά με τους Τούρκους ξεκίνησαν από τα τουρκικά παράλια και έφθασαν μέχρι τα Ίμια, όπου μαζί με μια πυραυλάκατο έκαναν τον κύκλο των βραχονησίδων και αποχώρησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: