Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ

news316eΑΛΛΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ

Ανωνύμου του Έλληνος

Μπορεί ο Ντόναλντ «Ντακ» καθήμενος στο «οβάλ γραφείο» να πάψει σε κάποιο βαθμό να είναι μαριονέτα, να σηκώσει «αντάρτικο»; Εναντίον ποιου; Το σύστημα του Ιμπεριαλισμού να τον χρησιμοποιήσει ως τάχα αιρετικό και ανεξέλεγκτο: Τί να κάνουμε, μπλέξαμε με τρελό, ή με ιδιαίτερο και μονομανή πρόεδρο, ασ’ τον να κάνει ότι του κατέβει, μεις θα νίπτουμε χείρας, όσο πετυχαίνει κατά των αντιπάλων! 


Είναι ένας δρόμος με πάρα πολλές ενδεχόμενες ετερογονίες. Επαναλαμβάνω ότι κανένας πρόεδρος Η.Π.Α. δεν μπορεί να μην είναι μαριονέτα του συστήματος και να κάνει προσωπική πολιτική ερήμην των μεγίστων αφεντικών του! Αν συγκρουστεί μαζί τους με «πραγματικά πυρά» είναι χαμένος από χέρι – γράφει η Ιστορία! Αλήθεια, έχει καιρό να γίνει απόπειρα δολοφονίας κατά αμερικάνου προέδρου και μου έκανε μεγίστη εντύπωση ότι πριν καν καθίσει στο προεδρικό γραφείο ο Ντόναλντ «Ντακ», άρχισε στα Μέσα Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media) δολοφονική παραφιλολογία, δολοφονείστε τον Τραμπ και άλλες ανοησίες. Παίζεται κι εδώ κάποιο παιχνίδι, που δεν ξέρουμε, είτε εν δυνάμει, σαν απειλή, είτε σαν ευχή;

Και η παπάρα με τον δούλο, που είναι δίπλα στον πρόεδρο με βαλιτσάκι, που έχει τους κωδικούς, κουμπιά για την πυρηνική επίθεση! Καλά, ρε αδέλφια, πιστεύετε ότι αυτοί οι πρόεδροι, που βγήκαν τα τελευταία 40 χρόνια, τέτοιου τύπου μαριονέτες θα αποφασίσουν για πυρηνικό πόλεμο; Ούτε στα «κόμικ» του Ντίσνεϊ! Ούτε την εποχή του Ψυχρού Πολέμου γινότανε τοιουτοτρόπως. Το βαλιτσάκι είναι το σκηνικό. Ένας «μύθος», να βλέπει ο κοσμάκης και να φοβάται! Το μόνο, που μπορεί να γίνει με το βαλιτσάκι πυρηνικών, είναι να κάνει η εξουσία ηθελημένα ή αθέλητα μοιραίο λάθος, να πατήσει τα κουμπιά. Όχι στο βαλιτσάκι, αλλά στις βάσεις των πυρηνικών όπλων, στα κέντρα λήψης αποφάσεων του συστήματος, όπου αληθινοί εφιάλτες κρατάνε τις «σκανδάλες», και να γίνει ο κόσμος ύστατο φαντασμαγορικό πυροτέχνημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: