Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ANONYMOYS: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ Η ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΔΟ


 Όχι και τόσο απίστευτη εξέλιξη είχε η υπόθεση Πουλίδο με τους Anonymoys να παρεμβαίνουν και να δηλώνουν ρητά ότι κι εμείς υποψιαζόμασταν αλλά δεν ξεστομίζεται εύκολα δεδομένου πως για να συμβεί προϋποτίθεται η συνέργεια του παίκτη αφ' ενός και αφ' ετέρου οι απαγωγές και οι δολοφονίες στο άλλο προτεκτοράτο αυτό των αμερικανών (εμείς είμαστε των Γερμανών) είναι καθημερινές. Τι δηλώνουν οι anonymoys ; Πως η απαγωγή ήταν σκηνοθετημένη!! Και τη δήλωσή τους αυτή τη συνοδεύουν με το video που ακολουθεί..
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν η κυβέρνηση και τα κανάλια κοροϊδεύουν τον κόσμο, πάντα με την συνεργασία του Άλαν Πουλίδο, λέγοντας ότι η απαγωγή του Μεξικανού επιθετικού ήταν σκηνοθετημένη!

Στην αρχή του βίντεο οι Anonymous παίζουν πλάνα από τη σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν οι αρμόδιες αρχές και κατά την οποία δήλωσαν ότι η απελευθέρωση του Πουλίδο έγινε μετά από κλήση που έκανε ο ίδιος στον αριθμό έκτακτης ανάγκης.

Κατόπιν εμφανίζεται ο εκπρόσωπος των Anonymous, ο οποίος απευθύνει μήνυμα στον μεξικανικό λαό λέγοντας: «Το μήνυμα αυτό απευθύνεται στα ΜΜΕ και στον λαό. Δεν θα επιτρέψουμε πολιτικά παιχνίδια αυτών που θέλουν να κοροϊδέψουν την κοινωνία.

Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής Άλαν Πουλίδο δεν απήχθη ποτέ και πολύ περισσότερο δεν διασώθηκε από τις αρχές της χώρας. Αυτή η είδηση που υπάρχει τις τελευταίες ώρες είναι απόλυτα ψευδής.
Πρόκειται για ένα καλοφτιαγμένο μοντάζ με σκοπό να εξαπατηθεί ο λαός της χώρας και να πιστέψει ότι οι αρχές του Μεξικού είναι ικανές να φέρουν σε πέρας με τρόπο αποτελεσματικό μια τέτοια γιγαντιαία επιχείρηση.

Στην πραγματικότητα οι μεξικανικές αρχές δεν έχουν την παραμικρή ικανότητα για τέτοιου είδους επιχειρήσεις.
Ας μην συνεχίζουν να κοροϊδεύουν το λαό. Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής Άλαν Πουλίδο έχει συνάψει συμφωνία με την κυβέρνηση της Ταμαουλίπας και με τηλεοπτικούς σταθμούς της ίδιας πολιτείας.

Μεξικανοί και Μεξικανές, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε για τις ειδήσεις που κάποιοι δημιούργησαν. Είναι ειδήσεις χειραγωγημένες από την κυβέρνηση για ίδιον όφελος.
Ας μην ξεχνάμε ότι η χώρα μας ζει κρίσιμες στιγμές, μην ξεχνάμε ότι προσπαθούν να καταπνίξουν τις αντιδράσεις για τις μεταρρυθμίσεις στην παιδεία, είμαστε σε προεκλογική περίοδο και οι πολιτικές παρατάξεις απλά αναζητούν τρόπους για να εξακολουθούν να κοροϊδεύουν τον λαό.
Ο Άλαν Πουλίδο είναι συνεργός τους. Δεν θα επιτρέψουμε αυτό που συμβαίνει. Λαέ του Μεξικού, ουδέποτε υπήρξαν κλήσεις για την απελευθέρωση ή καταγγελίες για εξαφάνιση. Θα αποκαλύψουμε την συμφωνία που υπάρχει με την κυβέρνηση και θα σας πούμε την αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: