Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ;

Μπαίνει στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Βαγγέλης Μαρινάκης; - Media
 Απλώνει τα πλοκάμια του παντού..


Νέο αναλυτικό δημοσίευμα στην Αγγλία αναφέρει ότι... πλησιάζει το deal ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Φαουάζ Αλ Χασάουι για τη Νότιγχαμ Φόρεστ.


Μπορεί ο Ολυμπιακός να διαψεύδει συνεχώς τα βρετανικά δημοσιεύματα που θέλουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ενδιαφέρεται να εμπλακεί με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον ίδιο ρυθμό όμως συνεχίζονται και τα δημοσιεύματα στο Νησί που θέλουν τον ισχυρό άνδρα των πρωταθλητών Ελλάδας να βρίσκεται σε συζητήσεις για το μεγάλο deal.


Για δεύτερη σερί ημέρα, αυτή τη φορά μάλιστα με αναλυτικό ρεπορτάζ, η «Nottinghampost» αναφέρεται στις επαφές που υπάρχουν ανάμεσα στον πρόεδρο των Πειραιωτών και τον ιδιοκτήτη του αγγλικού συλλόγου, Φαουάζ Αλ Χασάουι.


Μάλιστα το δημοσίευμα έχει τίτλο: «Η επενδυτική συμφωνία θα μπορούσε να είναι κοντά για Νότιγχαμ Φόρεστ και τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, ο οποίος συναντά τον Φαουάζ Αλ Χασάουι», ενώ στο άρθρο σημειώνεται ότι:


«Οπως γίνεται κατανοητό ο πρόεδρος του ελληνικού κλαμπ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Φαουάζ Αλ Χασάουι για μία πιθανή επιχειρηματική είσοδό του στους Reds. Αναφορές στην Ελλάδα δείχνουν ότι πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών (το SDNA είχε κάνει την αποκάλυψη για τη συνάντησής τους και η παρουσία του Κουβετιανού στην Ελλάδα επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο) στη γιορτή του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς ο Αλ Χασάουι προσκλήθηκε να παραβρεθεί στη φιέστα στο "Καραϊσκάκης"», υποστηρίζουν οι Άγγλοι.


Και συνεχίζουν: «Τώρα ο Μαρινάκης δείχνει διατεθειμένος να διευρύνει τη δράση του πέραν της πιο επιτυχημένης ομάδας στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή του στο κλαμπ της Τσάμπιονσιπ με μία σπουδαία ιστορία. Στη Φόρεστ αρνήθηκαν να σχολιάσουν επίσημα όσα αναφέρονται, αλλά πηγές επιβεβαιώνουν τις τελευταίες ημέρες ότι υπάρχουν συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών για μία επένδυση στο City Ground κι ότι έχει σημειωθεί σημαντική οπρόοδος».
Ακολούθως σημειώνεται ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για τον τρόπο που μπορεί ο Μαρινάκης ή ο οποιοσδήποτε άλλος να εμπλακεί στη Νότιγχαμ, τη στιγμή που ο Αλ Χασάουι δεν θέλει να αποχωρήσει οριστικά από τον σύλλογο.

Πηγή: SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια: