Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ : ΕΥΘΕΙΕΣ ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ.. Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΕΘΕΣΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για μιχαλολιάκος βουλή

 Δένδιας : Η Χρυσή Αυγή είναι ευθέως πολιτικός επίγονος των κατοχικών δοσιλόγων..




Μιχαλολιάκος : Στο κάτω κάτω η Χρυσή Αυγή μπήκε στη Βουλή το 2012, οι πολιτικοί επίγονοι των δοσίλογων τι ψήφιζαν μέχρι τότε;


Η ευθεία επίθεση στη ΝΔ και η εμφάνιση λίγο - πολύ της κυβέρνησης ως «αρχάγγελου της κάθαρσης», ήταν τα κύρια στοιχεία της ομιλίας του αρχηγού της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, δείχνοντας ότι διεκδικεί τη δική του θέση στην αναμόρφωση του αστικού πολιτικού συστήματος και ότι επιδιώκει να προσελκύσει το πιο ...δεξιό τμήμα της «κεντροδεξιάς» παράταξης.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Ν. Μιχαλολιάκος ξεκίνησε την τοποθέτησή του από τους «δεσμούς» που συνδέουν την οργάνωσή του με τη ΝΔ. Ετσι, με αφορμή την αναφορά που είχε κάνει πρόσφατα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Ν. Δένδιας ότι η Χρυσή Αυγή είναι «πολιτικός επίγονος των δοσίλογων των κατοχικών κυβερνήσεων», ο Ν. Μιχαλολιάκος είπε με νόημα ότι «στο κάτω κάτω η Χρυσή Αυγή μπήκε στη Βουλή το 2012, οι πολιτικοί επίγονοι των δοσίλογων τι ψήφιζαν μέχρι τότε;», εννοώντας προφανώς ότι οι χρυσαυγίτες ψήφιζαν τη ΝΔ.

Επιτέθηκε στον πρώην πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά για ευθεία παρέμβαση στη Δικαιοσύνη όσον αφορά την προφυλάκιση των μελών της Χρυσής Αυγής, αναμασώντας τα γνωστά περί σκευωρίας, ενώ τον Κυρ. Μητσοτάκη τον κατηγόρησε, ανάμεσα στα άλλα, ότι καλύπτει πρόσωπα της «λίστας Λαγκάρντ».

Οσον αφορά δε την κυβέρνηση την κάλεσε να πάρει θέση σε αυτά, δίνοντας όμως και τις πρέπουσες εξηγήσεις για τον Ψυχάρη, ενώ ευχήθηκε να συμβάλει για «να διαλυθεί η διαπλοκή»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: