Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΙ

Έδωσε 6.000 λίρες για να κάνει «μπάτσελορ» στον σκύλο της (Photos) - Media
Η μία (Αγγλία) κατέβαλλε έξη χιλιάδες ευρώ για να κάνει  «μπάτσελορ» πάρτυ στο τσιουάουα της και η άλλη (Ρωσία) πουλά το μόλις δέκα ημερών νεογέννητο βρέφος της 2000 ευρώ !!


Μια ιδιοκτήτρια  κομμωτηρίου για σκύλους έδωσε το εξωφρενικό ποσό των 6.000 λιρών Αγγλίας για να κάνει πάρτυ στο σκυλάκι της.
Η Έλεν Τέρνερ ξόδεψε 6.000 λίρες  για να κάνει «μπάτσελορ» πάρτυ στο τσιουάουα της, την Τσίτσι η οποία πρόκειται να «παντρευτεί» τον σκύλο ενός φίλου της Έλεν.Το πάρτυ για το σκυλάκι δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από  ένα κλασσικό μπάτσελορ μιας νύφης. Υπήρχε μια ροζ μακρία λιμουζίνα, κοκτέιλ για σκυλιά ακόμα και ένας… στρίπερ για σκυλιά!

Στην άλλη όχθη του καπιταλιστικού οχετού τώρα..

Το νεογέννητο μωρό της επιχείρησε να πουλήσει μια 25χρονη γυναίκα σε μυστικούς αστυνομικούς, στην πόλη Βλαντικαφκάζ της Ρωσίας, όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.
Στο βίντεο, η 25χρονη μητέρα κρατάει στην αγκαλιά της με χαρά τον μόλις 10 ημερών γιο της, ενώ οι αστυνομικοί της κάνουν ερωτήσεις.
Ένας από τους αστυνομικούς ακούγεται να της λέει: «Πόσα χρήματα γι’ αυτό; Είναι αγόρι ή κορίτσι;». Εκείνη απαντάει: «Είναι αγόρι, 150.000 ρούβλια (2.000 ευρώ)».
Αφού έγινε η συμφωνία και η γυναίκα πήρε τα χρήματα, συνελήφθη αμέσως και το μωρό της μεταφέρθηκε σε ορφανοτροφείο.


Οι αστυνομικοί ήξεραν ότι η 25χρονη, η οποία εργαζόταν ως πόρνη όταν έμεινε έγκυος στο δεύτερο παιδί της, σχεδίαζε να το πουλήσει μόλις γεννηθεί.
Είχε αφήσει την μεγαλύτερη κόρη της με τους παππούδες της στο σπίτι, ενώ ταξίδεψε από την πόλη Μόζντοκ για να συναντήσει τους αγοραστές.
Η γυναίκα έβαλε τα κλάματα και είπε στους αστυνομικούς: «Η ζωή μου είναι δύσκολη. Δεν έχω επιλογή. Έπρεπε να πουλήσω τον γιο μου, αλλά τώρα τον θέλω πίσω».


Δεν υπάρχουν σχόλια: