Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΘΕΛΕΙ ΘΥΣΙΕΣ Ο ΕΥΡΩΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

Θέλει θυσίες ο ευρωπαράδεισος… - Media
 Μιχαλού

Στα 200 τρις δολάρια (με στοιχεία του 2014) έφτασε λέει το παγκόσμιο χρέος… και θα σκάσει σαν φούσκα… Που χρωστά η παγκόσμια οικονομία σε ποιόν και γιατί, όλα αυτά τα χρήματα; Δεν χρωστάμε μόνο εμείς;

Εμείς πάντως σε όποιον και να τα χρωστάμε όπως και κάποιοι άλλοι ευρωκακόμοιροι για να μείνουμε στον «ευρωπαράδεισο», πρέπει να πληρώνουμε το κολοσσιαίο ποσό των 18-20 δις ετησίως, δηλ. το 10-12% του ΑΕΠ στους δανειστές!!!



Για το παγκόσμιο χρέος πως θα πληρώσει τα χρέη του ούτε λόγος!


Ο Σόιμπλε πάντως, που τα έχει βάλει μαζί μας, τονίζει σε όλους τους τόνους ότι αν θέλετε το ευρώ πάση θυσία, τότε πρέπει να δεχτείτε και τους κανόνες της ευρωζώνης που δεν επιδέχονται μονομερή ελάφρυνση του χρέους

Την ίδια ώρα για να ελαφρύνει την κατάσταση ο Τσακαλώτος κάνει λόγο για συζητήσεις για ελάφρυνση του χρέους, οι οποίες θα αρχίσουν μόνο αφού εκπληρωθούν όλες οι δεσμεύσεις της συμφωνίας του καλοκαιριού.

Βέβαια οι άνθρωποι ζητούν την μάνα τους και τον πατέρα τους… Θέλουν να  βάλουμε μαχαίρι στις συντάξεις, στους μισθούς, στα εισοδήματα, να δώσουμε τα δάνεια μας, αλλά και τις τράπεζες μας, για ένα κομμάτι ψωμί ώστε να βγάλουν τα κοράκια των αγορών κανένα σέντσι και βγάλουν τίποτε σπασμένα από τα γνωστά κορόιδα.

Δεν τους έφθασε που έπαιξαν ότι είχαν και δεν είχαν τα ασφαλιστικά μας ταμεία από τις εισφορές των εργαζομένων, σε PSI κατ' επιταγή ξένων και ελληνικών δυνάμεων, τώρα ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας επιμένει για την εφαρμογή ηλίθιε… που βολεύει μόνο τα μεγάλα ιδιωτικά κεφάλαια, που έχουν φτιάξει και την δικαιοσύνη στα μέτρα τους.

Διότι, ως γνωστό το μάρμαρο το πληρώνει πάντα ο κοσμάκης αφού η αλληθωρίζουσα δικαιοσύνη κάνει ότι μπορεί για να αυγατίζει τα λεφτά της η διεφθαρμένη εξουσία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: