Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ΕΠΙΒΑΤΗ ΣΕ ΤΡΕΝΟ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ..

Ιαπωνία: Αυτοπυρπολήθηκε επιβάτης τρένου – Καρδιακή προσβολή υπέστησαν δύο αυτόπτες μάρτυρες (Photos) - Media
Άλλο και τούτο πάλι .. Κάποιος Ιάπωνας άγνωστο ως τώρα το γιατί αποφάσισε να αυτοκτονήσει δια αυτοπυρπολισμού αλλά υποθέτω πως δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα μπορούσε να προκαλέσει δύο παράπλευρες απώλειες.. 

Δύο άνθρωποι υπέστησαν καρδιακή προσβολή έπειτα από αυτοπυρπόληση επιβάτη σε τρένο υψηλής ταχύτητας Shinkansen που είχε αναχωρήσει από το Τόκιο με προορισμό την Οζάκα, ανακοίνωσε η ιαπωνική εταιρεία σιδηροδρόμων Central Japan Railway (CJR) η οποία τώρα εκ παραλλήλου με την αστυνομία διεξάγει έρευνες για τους λόγους που οδήγησαν τον συγκεκριμένο επιβάτη στην απονενοημένη του πράξη..




Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στην CJR ότι "επιβάτης του τρένου περιλούστηκε με λάδι και αυτοπυρπολήθηκε", σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας.
Νεκρός είναι και ο ένας από τους δυο ανθρώπους που έπαθαν καρδιακή προσβολή. Σύμφωνα με το δίκτυο NHK της δημόσιας τηλεόρασης, η μια νεκρή είναι γυναίκα. Τουλάχιστον ένας άνδρας βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

"Η φωτιά ξεκίνησε από τις τουαλέτες, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, και επιβάτες έχουν τραυματισθεί", εξήγησε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας.




Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NHK, θόρυβος έκρηξης ακούστηκε κοντά στις τουαλέτες. Το τρένο έχει σταματήσει στο ύψος της Ονταουάρα, σε απόσταση 70 χιλιομέτρων νοτιο-δυτικά του Τόκιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: