Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ!!


Παρηγορηθείτε!! Συμβαίνουν και εις Παρισίους, συγνώμη εις την άνευ μνημονίων Νέαν Ουαλία ήθελα να πω 

Συνεπώς είμαστε σε καλλίτερη μοίρα.. Η δική μας μόλις προ δεκαπέντε ημερών μετοίκησε στο αυτοκίνητό της.. Αντιθέτως με τους Ουαλούς από το Νιούπορτ της Νότιας Ουαλίας όπου εξαναγκάστηκα να κατοικούν στο αυτοκίνητό τους εδώ και τρεις μήνες. 

Όχι δεν τους πήρε η Παπαρήγα το σπίτι. Άλλωστε δεν έχουν συστηθεί μαζί της ούτε δια απλής χειραψίας. Η τράπεζα τους το πήρε  και αναγκάστηκαν να μείνουν στο αυτοκίνητο εφόσον δεν έχουν φίλους ή συγγενείς για να τους φιλοξενήσουν.


Η οικογένεια αποτελείται από την 40χρονη Ντεμπόρα Τάλμποτ, τον σύντροφό της Γκλιν Τζόουνς, την 23χρονη κόρη τους και τα τέσσερα κατοικίδιά τους (ένα σκύλο, δύο γάτες και ένα πτηνό).

Η 40χρονη εξηγεί πως η οικογένειά της βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση: ««Μου έκαναν έξωση από την εταιρεία που πήραμε τα δάνεια. Το Συμβούλιο του Νιούπορτ δήλωσε ότι δεν ήταν μια προτεραιότητα και ότι δεν έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε τη στέγαση έκτακτης ανάγκης, επειδή δεν έχουμε παιδιά. Δεν είχαμε πουθενά να πάμε, έτσι καταλήξαμε εκεί».

Αναγκάζονται να αγοράζουν έτοιμο φαγητό, καθώς δεν έχουν κουζίνα για να μαγειρέψουν, να πλένουν τα ρούχα τους στο κέντρο της πόλης και να κοιμούνται σε υπνόσακους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: