Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ

news228aAνώνυμος Έλλην

Στην απέναντι(;) πλευρά η συμμορία δοσίλογων και λοιπών γερμανοτσολιάδων κάθεται πια σε αναμμένα κάρβουνα καθώς βλέπει να τελειώνει οριστικά η βάρδια του θαλαμοφύλακα των ξένων επιβητόρων της Γκραικυλίας και ότι αυτοί ψάχνουν ή βρήκαν επόμενη φουρνιά. 


Επιδίδονται πανικόβλητοι σε ιδιότυπο ζαχαριαδισμό. Με ηλίθιο τρόπο απαξιώνουν τις ΣΥΡΙΖΑίες δημοσιοσχεσίτικες επιτυχίες, ενώ στην ουσία κάνουν στην αντιπολίτευση μεγίστη προβολή. Βοηθάνε οι απανωτές γκάφες, όπως λένε φυλλάδες τους, που δεν είναι γκάφες. Απλώς έπιασε ταβάνι η εκ μέρους τους προώθηση αντιλαϊκών μέτρων, αδυνατούν πλήρως να περάσουν άλλα.

Άμα περνούσαν, θα ετοίμαζαν τα αφεντικά διάδοχη κατάσταση, θα ετοιμάζονταν να ξεκινήσουν νέα φάση του άθλιου και δολοφονικού πειράματος; Πήρε ο Γκίκας αεροπλάνο πρωί - πρωί για το Λονδίνο να δώσει συνέντευξη στο Μπλούμπεργκ για τα πολλά καλά, που ετοιμάζει (για τα αφεντικά, όχι για την χώρα) και το μεσημέρι γύρισε στο πόστο του. Ίχνος τσίπας! Ό,τι προστάζουν τα αφεντικά και ακόμα δύο παραπάνω, μην πάμε πίσω και δεν δείξουμε ότι είμαστε «ραγιαδέστεροι» του ραγιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: