Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

"ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.."



 ... από τα κουρέλια που τραγουδούν ακόμη...


Τις έντονες αποδοκιμασίες των συγκεντρωμένων γνώρισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στο χώρο του Ζαππείου, όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης «Από τον ανένδοτο στην αλλαγή», που διοργάνωσε το ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου.

 



Στον αντίποδα, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, καταχειροκροτήθηκε. Το σύνθημα που κυριάρχησε κατά την είσοδο του ΓΑΠ ήταν ''Γιώργο γερά να φύγει η δεξιά".  Δηλαδή τι; Ο Γιώργος είναι αριστερός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 



 


Τελικά πράγματι οι κυβερνήσεις είναι ο καθρέφτης των λαών που τις εκλέγουν! Και ιδού το γιατί: Με παρατεταμένα χειροκροτήματα και ζητωκραυγές έγινε δεκτός ο πρώην υπουργός οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έχει εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη για το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ.



Ανάμεσα στους παρεβρισκόμενους βρέθηκαν οι νυν βουλευτές Φίλιππος Σαχινίδης, Θάνος Μωραίτης, Νίκος Σιφουνάκης, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, οι πρώην βουλευτές Γιάννης Καψής, Φίλιππος Πετσάλνικος, Βασίλης Έξαρχος, Γρηγόρης Νιώτης, ο πρόεδρος του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ο Παντελής Οικονόμου, ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, η Άννα Νταλάρα, ο Σιμεών Κεδίκογλου, ο Γιώργος Κουτρουμάνης, η Φώφη Γεννηματά, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Πάρις Κουκουλόπουλος, ο Χρήστος Πρωτόπαπας, ο Δημήτρης Δρούτσας, ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου και η Κατερίνα Μπατζελή.





Ως εκπρόσωποι της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ, παραβρέθηκαν ο Ανδρέας Παπαμιμίκος και ο Νίκος Τσούκαλης αντίστοιχα.

Κάποια στιγμή, ακούστηκε από μερίδα συγκεντρωμένων το σύνθημα "το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με το Γιώργο αρχηγό'', ενώ με χειροκροτήματα έγιναν δεκτοί οι Νίκος και Ανδρίκος Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: