Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΘΕ ΟΧΛΟΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

Του Ανωνύμου του Έλληνος

news184cΟ πιο φρικτός, απάνθρωπος φασισμός, που γνώρισε και ζει ο κόσμος, αλλά με κοινοβουλευτικό φερετζέ έχει και την άλλη πλευρά. Η άλλη όψη του νομίσματος: 

Η υποτιθέμενη τρομοκρατία, φάρσα ότι «αριστερές», τάχα «επαναστατικές» δυνάμεις και ομάδες επιβάλλουν με αίμα την θεωρία τους, σκοτώνουν επιλεγμένους στόχους, να... ανατρέψουν τον καπιταλισμό! 

Παντού στην γη χρησιμοποιείται το κίβδηλο νόμισμα Εξουσία – Τρομοκρατία - Κοινοβουλευτικός Φασισμός, ιδιαίτερα μετά το 1990, που εξέλιπε το αντίπαλο δέος και ο καπιταλισμός τρώει με μανία τις σάρκες του. 


Η όψη του νομίσματος είναι... διεθνιστική! Είπαμε παγκοσμιοποίηση σε κάθε επίπεδο. Έδρα είναι το κράτος, το παρακράτος, οι ξένες και εγχώριες μυστικές υπηρεσίες.

Επιστρέφοντας «σπίτι» μας, όπως συμβαίνει σε όλους τους τομείς, κάθε όχλος έχει «τρομοκρατία», που του αξίζει. Το πείραμα άρχισε αμέσως μετά την μεταπολίτευση του 1974 γιατί είχαν να θάψουν οι ξένοι και τα δουλάκια τους το εξεργερτικό μήνυμα του Πολυτεχνείου. Ποιος σκότωσε χρυσαυγόπουλα; 

Πίσω από την «τρομοκρατία» είναι οι υπερατλαντικοί επιβήτορες του «αθλιέστερου Προτεκτοράτου», το κράτος, το ανέκαθεν σφριγηλό παρακράτος, μυστικές υπηρεσίες (ξένες κι εγχώριες με σχέση αφέντη - δούλου) εγκληματικές συμμορίες ελεγχόμενες άμεσα από τις παραπάνω, ταραχοποιοί γηπέδων, άντε και μερικές δεκάδες «παρασυρμένα» καλόπαιδα, που νομίζουν ότι αν ρίξουν μολότοφ θα διασκεδάσουν την ανία, θα την σπάσουν στον μπαμπά βιομήχανο ή πολιτικό, προπαντός θα... κατουρηθεί στα μεταξωτά βρακιά του ο καπιταλισμός, που τους εφοδιάζει τις... βόμβες!

Το πείραμα: Τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη», που έγινε από τα ίδια κέντρα για να καταρρακωθεί στην λαϊκή συνείδηση το ομώνυμο μήνυμα του Πολυτεχνείου. Πάντα η εξουσία καπηλεύεται, ξεφτιλίζει τα πιο ηρωικά σύμβολα των αγώνων. Έγινε για να έχουν τα ξένα αφεντικά με το πιστόλι στον κρόταφο το έτσι κι αλλιώς ευάλωτο εγχώριο πολιτικό σύστημα και για πολλούς άλλους ακόμα λόγους, που έχουμε παλιά εξηγήσει. 

Σέρβιραν το παραμύθι μέχρι την παραμονή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και μετά το μάζεψαν. 

Μα ήταν δυνατόν να έχουν αναλάβει οι Αμερικάνοι την ασφάλεια των Αγώνων και να δρα κάτω από την μύτη τους η τάχα τρομοκρατική (τους) οργάνωση; Τώρα πάλι αξιοποιούν την μεγάλη εμπειρία στις νέες συνθήκες στην διοργάνωση προβοκάτσιας στην Μνημονιακή Γκραικυλία.

Για ποιο λόγο; Για να διευκολύνουν ξανά τα άνομά τους σχέδια. Η ιστορία της δολοφονίας μελών των Νεοναζί είναι η έμπρακτη εφαρμογή της βλακώδους και ανυπόστατης θεωρίας των δυο άκρων, που σέρβιρε ξαναζεσταμένη η μαριονέτα των ξένων, που παριστάνει προς ώρας τον πρωθυπουργό της Γκραικυλίας. 

Μην πείτε ότι «εφαρμογή» και «ανυπόστατη» παίζουν κλωτσιές! Επειδή πρόκειται για άθλιο, χαφιέδικο κατασκεύασμα ουδεμία σχέση έχον με την πραγματικότητα, η εξουσία -η αληθινή, μοναδική τρομοκρατία-, θέλει να το στηρίζει, να το επιβάλει ως υπάρχον με κάθε μέσο, ακόμα και με αιματηρές προβοκάτσιες. Για ποιο σκοπό; Το είπαν πρώτα κυνικά οι ξένοι, το επανέλαβαν τα ντόπια βαποράκια: Βεντέτα ακροδεξιών και της αριστεράς, που μπορεί, τάχα, να φέρει εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: