Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ

Γράμμα και γραφή:


Άρχισε ξανά η Χρυσαυγίτικη λάσπη κατά τα πρότυπα του 2010 από το ΛΑΟΣ με το ενάμισυ εκατομμύριο δημοσίους υπαλλήλους και φοιτητές του απλυταριού!!


Τώρα επιτίθενται ξανά στα πανεπιστήμια επειδή τους είναι αδύνατον να τα ελένξουν.. Και πως; Στην πλειοψηφία τους διήλθαν την πύλη άπαξ. Δια των αρμάτων του Ιωαννίδη..


 Έλαβα ένα mail που το αναρτώ για να προστατέψω τους αναγνώστες μου ανεξαρτήτως των κομματικών ή πολιτικών τους επιλογών. Πρόκειται για τις συνήθεις προβοκάτσιες όπως για παράδειγμα το δωράκι του Μαυράκη, οι άπλυτοι αναρχικοί και τα τρισεκατομμύρια των δημοσίων υπαλλήλων. 

Από το ενάμισυ εκατομμύριο δημοσίων υπαλλήλων του Καρατζαφέρη, βρέθηκαν μετά την απογραφή να είναι 630 χιλιάδες εκ των οποίων οι διακόσιες είναι ένστολοι όλων των σωμάτων και κληρικοί. Στην ουσία δηλαδή δεν υπερέβαιναν ποτέ τις 450 χιλιάδες.

Για τον δύστυχο καθηγητή Μαυράκη που αναγκάστηκε να προσφύγει στην δικαιοσύνη "για το δωράκι" απόσπασε μια απόφαση πως όστις δημόσια το αναφέρει θα μηνυθεί αυτεπάγγελτα από την εισαγγελέα και πέραν της αστικής αποζημίωσης που θα του καταλογιστεί θα έχει και ποινικές ευθύνες.. 


Ακούσατε μήπως τα τελευταία τρία χρόνια κανέναν από τους κλασομπανιέρες της δεξιάς προπαγάνδας να το ξεστομίζει; Βεβαίως όχι γιατί δεν είναι κορόϊδα. Αφήνουν τον ηλιθιο όχλο να εκτίθεται. 

Κι όσο για τους άπλυτους αναρχικούς ένα έχω να πω. Κάλλιο να είσαι βρώμικος στο σώμα παρά στο μυαλό.. 

Γιατί τα πήρα στο κρανίο; Επειδή η καθεστωτική προπαγάνδα διακρίνοντας  ότι ο κίνδυνος να γκρεμοτσακιστούν εξ αιτίας των δυσλειτουργιών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και να τους ζητηθούν πολιτικές και ποινικές ευθύνες από τον καταστραμμένο λαό, ξεκίνησαν το ίδιο παραμύθι. Τώρα ανακάλυψαν ότι τριακόσιες κόρες καθηγητών είναι "διοικητικιάρες" γι αυτό και τυγχάνουν αυτής της υποστήριξης απο την σύγκλητο. 

Εντάξει.. Να προσχωρήσω στην άποψη αυτή.. Προηγουμένως αληταριά σημαίες του ατταβισμού, που θαρρείτε πως κρύβεστε πίσω από ένα mail, θέλω τα ονόματα.. .Όποιος έχει κότσια να γράψει και τα ονόματά τους μαζί φυσικά με το δικό του που τα λέει.. Ποιες και ποιοι.. Τότε θα δει πόσ' απίδια πιάνει ο σάκκος.

 Ιδού τι γράφουν οι ηλίθιοι με την ψευδαίσθηση πως θα λασπώσουν τον αγώνα κάποιων συμπατριωτών μας που διεκδικούν την ζωή τους και την ζωή της οικογένειάς τους..


"Να γιατί ο κύριος Πελεγρίνης κι οι ομόσταυλοί του υπερασπίζονται τη δημοκρατία, την ανώτατη εκπαίδευση και τους… απολυόμενους! Αυτός λοιπόν είναι ο λόγος που συνεχίζουν να κρατάνε κλειστά τα πανεπιστήμια! Είπαμε κι εμείς! Ιδού λοιπόν η ΑΛΗΘΕΙΑ: από τα 1400 ονόματα των διοικητικών υπαλλήλων, τα 320 είναι κόρες και υιοί Πρυτάνεων και καθηγητών και μόνο 18 από τους 1400 μπήκαν με διαδικασία ΑΣΕΠ!!! Πέσατε από τα σύννεφα ε; Αυτές τις αδιαφανείς διαδικασίες πάνε να καλύψουν όσοι τους στηρίζουν...."

Ότι λέει ο Αρβανιτόπουλος δηλαδή που συνελήφθη να λαθροχειρεί επί των ονομάτων δίχως να έχει την παραμικρή ευθιξία να παραιτηθεί..

Αϊ σιχτίρ κοπρίτες..

Δεν υπάρχουν σχόλια: