Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Ο ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ, ΟΜΩΣ:


 Αθώοι μεταξύ ημών δεν υφίστανται γιατί εμείς τον εξελέγαμε να μας εκπροσωπήσει..


Μόλις προχθές στην βάση μιας επιστολής που πήραμε από τον πρόεδρο του επιμελητηρίου επαγγελματιων Ελλάδας αποκαλύπταμε ότι συστήνεται ένα κέντρο κέντρο εισπραξης ασφαλιστικών εισφορών, του οποίου η αρμοδιότητα θα είναι η αναγκαστική κατάσχεση περιουσιών για αυτούς που χρωστάνε ποσά άνω των 5000€. 

Ποιος λοιπόν εξελέγη πρόεδρος αυτής τής ευαγούς υπηρεσίας που θα αρπάζει τις περιουσίες των Ελλήνων; Μα ο εξοχότερος όλων. Το εν ονόματι Χρήστος Πρωτόπαππας λιπώδες πολιτικό κήτος. Ο "άνθρωπος συνδικαλιστής" που αναρριχήθηκε ως τα ύπατα κοινωνικά αξιώματα προκειμένου να προστατέψει τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εργαζομένων!! 

Αυτό το καθεστωτικό απόπλυμα θα βγάζει στο σφυρί τα έχειν των συμπατριωτών μας. 


Αν και το who is who του είναι τοις πάσι γνωστό αξίζει να το υπενθυμίσουμε προκειμένου να καταστήσουμε σαφές πως άπαντες είμαστε συνένοχοι στο διαρκές έγκλημα που συντελέστηκε κατά του λαού και πως αθώος πολίτης δεν υφίσταται.. 

Το λιπώδες αυτό πολιτικό έμβρυο γεννήθηκε με τις ψήφους των υπαλλήλων της εθνικής τράπεζας όταν τον εξέλεξαν πρόεδρό τους για να μεταπηδήσει αυτοδικαίως και στην προεδρία της ΟΤΟΕ και λίγο αργότερα προ του Παναγόπουλου στην προεδρία της ΓΣΕΕ κατά την τριετία 1993-1996. Αμέσως μετά ο λαός της Β περιφέρειας Αθηνών επιβραβεύοντας την υποτελή στο καθεστώς πολιτικη του δραστηριότητα τον εξέλεξε και τον επανεξέλεγε -ως σημιτικό παρακολούθημα-  κατά συρροή και εξακολούθηση βουλευτή  από το 2000 ως το 2009. 

Για να κορυφωθεί η συνομωτική πολιτική του δράση, όταν ως προεδρος της επιτροπής για το καραμπινάτο σκάνδαλο των ομολόγων αθώωσε πανηγυρικά τους Μεϊμαράκη και Αλογοσκούφη 

Προφανώς εξ' αυτών των υπηρεσιών του αλλά και εκ του γεγονότος πως οι δωσίλογοι οσονούπω εξαντλούνται επελέγη να αφανίσει τον λαό από άλλη θέση.. Αυτή την κοινωνικά αηδή που προαναφέραμε..

Δεν υπάρχουν σχόλια: