Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ - ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΦΟΡΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝ


 Προσυμφωνημένα πάρε δώσε, σε κουβέντα να βρισκόμαστε..


Τον νου σας στους τίτλους μας.. Εκεί κρύβουμε την είδηση και την αλήθεια του παρασκηνίου.. Κι όπως ξέρετε έχουμε μέχρι σήμερα σε όλα δικαιωθεί.. 

Έτσι.. Νέα συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με τους «αντάρτες» (βυσσοδομούν τώρα και κατά λέξεων ιερων βαφτίζοντας αντάρτες τα καθεστωτικά αποπλύματα που δια της ψήφου τους σκλάβωσαν την χώρα στους τοκογλύφους) της ΝΔ, που ζητούν αλλαγές στον ενιαίο φόρο ακινήτων και κυρίως τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων, αναμένεται να πραγματοποιηθεί απόψε στις 20:30 στο υπουργείο Oικονομικών.


Νωρίτερα σήμερα ο Γ. Στουρνάρας συναντήθηκε με 10 εκ των 24 βουλευτών της ΝΔ που κατέθεσαν χθες τη σχετική ερώτηση.

Σε δηλώσεις του, ο βουλευτής της Ν.Δ. Ιορδάνης Τζαμτζής ανέφερε ότι στόχος είναι ο κ. Στουρνάρας και το επιτελείο του να κατανοήσουν το άδικο των ρυθμίσεων και να γίνει δίκαιο το φορολογικό νομοσχέδιο.

Σχετικά με τη χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών ο κ. Τζαμτζής δήλωσε ότι «σωστά εξαιρεί μια σειρά από φορολογήσεις σε αγροτικά κτίσματα τα οποία επιδοτούνται από το κράτος» αλλά επισήμανε ότι η φορολόγηση με συντελεστή χρήσης επιβαρύνει τα αγροτεμάχια χωρίς λόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: