Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΟΣΟ ΠΙΟ ΟΛΙΓΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΥΘΩΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ



Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Πρέπει να είμαστε ιδιαζόντως ειδεχθείς βλάκες ή υποκριτές.. Έχω κατά την απουσία μου κατακλυστεί από επικριτικές κατά της Ρωσίας επιστολές που σύμφωνα μ’ αυτές λύγισε αδικαιολογήτως υπό το βάρος των Αμερικανικών πιέσεων.. 

Και το χείριστο.. Κατά την διάρκεια μιας εκ των εξόδων μου με ανωτάτους δικαστικούς, δέχθηκα δια ζώσης σειρά σαρκαστικών επιθέσεων υπό τον τίτλο ιδού .. η Αγία Ρωσία προστάτης του διεθνούς δικαίου!!

Να ξεκαθαρίσω ευθύς εξ αρχής πως καρφί δεν μου καίγεται για το τι θα πράξει η Ρωσία δεδομένου πως ένα είναι βέβαιο: 

Ότι θα λειτουργήσει στην βάση των συμφερόντων της δικής της αστικής τάξης.. Αν δηλαδή τα συμφέροντά της ταυτίζονται ακόμη και με τον κατά τα πρότυπα του Χουσεϊν απαγχονισμό του Άσσαντ , δεν θα ορρωδήσει προ ουδενός και κυρίως προ του διεθνούς της εξευτελισμού. 


( για το ποια ακριβώς είναι τα συμφέροντά της θα επανέλθω την Τρίτη που θα ανοίξει και πάλι ο ιστότοπος επειδή μέρες τώρα η προπαγάνδα διαδέχεται την βλακεία σε μια αρμονικότατη αλληλουχία..) 

Αφήστε που η σημερινή Ρωσία είναι τόσο Αγία όσο και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής κι όσο για την προστασία του διεθνούς δικαίου έχω μόνον να παρατηρήσω τούτο γενικά ως προς την δικαιοσύνη και το δίκαιο.. Πρόκειται περί ενός άστρου τις συντεταγμένες του οποίου θα ψάχνει χιλιετίες η ανθρωπότητα και αν το πεδίο ανίχνευσής του στο μέλλον ορίζεται με τις διαδικασίες του παρόντος  και του παρελθόντος,  τότε είναι απολύτως ασφαλές πως δεν θα τις βρει ποτέ.

Για ένα να είστε βέβαιοι: Πως στην περίπτωση που οι διεθνείς γκάνγκστερς του Αμερικανικού και Εβραϊκού κεφαλαίου χτυπήσουν την Συρία, τότε η συναίνεση της Ρωσίας έχει εξαγοραστεί με πολύ ακριβά ανταλλάγματα, με τα οποία μπορεί να βρεθούμε άπαντες αντιμέτωποι είτε στον πλούτο της Αλάσκας είτε της Ανταρκτικής. Γιατί οι Ρώσοι διαβιούν υπό το καθεστώς ενός ακραίου καπιταλισμού και όσοι ζουν ακόμη τις μνήμες της Σοβιετίας καλά θα κάνουν να τις διαγράψουν από τα αρχεία του μυαλού τους, επειδή θα εκπλήσσονται οδυνηρά και κατ’ εξακολούθηση από τις πολιτικές της στην διεθνή σκηνή.

Να επισημάνω τέλος κάτι που μας αφορά άμεσα.

Το ότι είμαστε μια χώρα μικρή είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο. Αυτό που δεν ανέμενα όμως είναι πως τούτη η ασήμαντη χώρα μπορεί ακόμη και σήμερα τις μεγάλες ατιμίες επειδή το ιστορικό της είναι ήδη βεβαρημένο. .

Το ότι οι δωσίλογοι θα μας ενέπλεκαν σε αυτή την ανάφλεξη, δεν με εκπλήσσει παρά το μέγεθος των κινδύνων που εμπεριέχει η εμπλοκή αυτή. Κίνδυνοι που μια ανάσα απέχουν από το να γίνουμε άπαντες ολοκαύτωμα για τα συμφέροντα των τοκογλύφων.. Το έχουν επαναλάβει και στο παρελθόν. Από την εκστρατεία κατά των Μπολσεβίκων που μας ευεργέτησαν χαρίζοντάς μας δάνεια εκατομμυρίων  χρυσών λιρών αλλά και νοσοκομεία όπως το Τζάνειο, ως εκείνη του 1953 κατά της Βόρειας Κορέας και προσφάτως κατά της Λιβύης δια μέσου της Σούδας όταν ο Καντάφι είχε εξαιρέσει την Ελλάδα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις.

ΤΟ ΟΤΙ ΟΜΩΣ ΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΕΜΜΕΣΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΏΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΑΜΕΣΟ ΤΡΟΠΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ, ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΑΜΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΑΝ ΕΠΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΟΙΡΑ ΜΙΡΑΖ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ, Ε, ΟΧΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΥΠΟΤΡΟΠΗ..

Για να αποδειχτεί κατά την μαθηματική λογική των αντιστρόφως αναλόγων ποσών, πως όσο περισσότερο ολίγιστοι   είναι οι δωσίλογοι που τους έχουμε επιτρέψει να διαφεντεύουν τις τύχες μας, τόσο πιο μυθώδη θα είναι τα εθνικά εγκλήματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: