Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

 Εδώ ο κόσμος χάνεται και το .... χτενίζεται


Το  Athens Pride  και το μήλο της έρριδος

η ..υπερήφανη παρέλαση της φυσικής εκτροπής...
Τρελαίνομαι γιατί υποχρεούμαι να συμφωνήσω με το ανυπόληπτο ΕΡΣ που αποφάσισε να μην προβληθει στους τηλεοπτικούς δέκτες το σποτ της ντροπής από το Athens Pride το οποίο θα γίνει το Σάββατο 8 Ιουνίου στην Αθήνα... 

Όχι ρε "πούστη" μου δεν έχω κάτι προσωπικό με τους ομοφιλόφυλλους αλλά δεν θα επιτρέψω να θεσμοθετήσουν την φυσική  εκτροπή για να την επιβάλλουν  ως κανόνα  ζωής.


Το ΕΣΡ  ανεξαρτήτως του ότι δεν έκανε χρήση των ίδιων επιχειρημάτων, ίσως και από το γεγονός του ότι δεν έχουν ακόμη κοπάσει οι συζητήσεις για τους γάμους των ομοφιλοφύλλων ή την βράβευση της ταινίας  «Η ζωή της Αντέλ» στις Κάννες που αφηγείται έναν λεσβιακό έρωτα, (στην περίπτωση των θηλυκών η κατάσταση τείνει να γίνει φαρσοκωμωδία δεδομένου ότι υποκαθιστούν τον άνδρα με την χρήση τεχνητών μορίων ) , δικαίως αποφάσισε να μην μεταδοθεί.

Η σχετική ανακοίνωση του:
«Σε σχέση με το αίτημα σας σε σχέση με την προβολή μηνύματος σχετικά με το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας- Athens Pride 2013, που θα λάβει χώρα στις 8 Ιουνίου του 2013, με κύριο σκοπό την προβολή των λεσβιών, των γκέι, των αμφισεξουαλικών και τον τρανσεξουαλικών ατόμων στην κοινωνία και των διεκδικήσεων τους. Το αίτημα σας δεν εμπίπτει στο άρθρο 3 παρ. 2 της Κ.Υ.Α. …για την δωρεάν μετάδοση κοινωνικών μηνυμάτων και κατ’ επέκταση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μήνυμα με κοινωνικό χαρακτήρα».

Ιδού το μήλο της έρριδος..

Δεν υπάρχουν σχόλια: