Τρίτη 30 Απριλίου 2013

 Η βλακεία Δένδια είναι ασθένεια ανίατη..

Το είδε Τζουλιάνι της Νέας Υόρκης και φιλοδοξεί να συστήσει διωκτικές ομάδες από Ράμπο!!


Πίσω από όλα αυτά οι διαδηλώσεις φυσικά και η πιθανή εξέγερση του λαού


Ο Λάσκαρης καταργούσε τις τάξεις αυτός πολιορκεί όλο το λαό!!


Η αμερικανοποίηση άλλωστε της αστυνόμευσης ήταν λίγο ώς πολύ αναμενόμενη, δεδομένης της συνεργασίας του John Jay College, όπου πήγε μάλιστα να μιλήσει ο υπουργός, με τα μεταπτυχιακά της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σχετικά με την πολυαναμενόμενη και πολυδιαφημιζόμενη αναδιοργάνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο υπουργός μίλησε φυσικά για συγχωνεύσεις και καταργήσεις τμημάτων, την ίδια ώρα όμως αποκάλυψε πως η τεχνογνωσία που ζήτησε από το FBI αφορά τις προκλήσεις που πρόκειται να αντιμετωπίσει η χώρα μας, τις οποίες συνέδεσε με το "το ευρύτερο περιβάλλον της Ελλάδας, τόσο στη Μέση Ανατολή όσο και στη Βόρειο Αφρική, όσο και στην υποσαχάρια Αφρική, όσο δυστυχώς και σε χώρες όπως το Αφγανιστάν και το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές, που επηρεάζουν την Ελλάδα. Το περιβάλλον αυτό έχει γίνει τελείως ασταθές".


Επιπλέον, όπως είπε ζήτησε, "το δικό τους ισχύον πλαίσιο, ας πούμε το πλαίσιο που έχει το FBI στη χρήση όπλων. Κάτω από ποιες συνθήκες νομιμοποιείται ο πράκτορας του FBI ή ο αξιωματικός της αμερικανικής αστυνομίας να χρησιμοποιήσει το όπλο του και ποιοι είναι οι κανονισμοί εμπλοκής. 

Όλα αυτά θέλουμε να τα μελετήσουμε, να τα δούμε και να δούμε πώς θα μπορούσαν να προσαρμοστούν στην ελληνική πραγματικότητα, γιατί βέβαια τίποτα δεν μπορεί να αντιγραφεί ακριβώς ως έχει". Με λίγα λόγια, δεν έμεινε στην τεχνογνωσία, αλλά προετοιμάζει και αλλαγή νομοθεσίας.
 

Ξανά οι διαδηλώσεις στο στόχαστρο

Στο πλαίσιο των νομοθετικών ρυθμίσεων μάλιστα αναφέρθηκε στην προσπάθεια "μιας ρύθμισης", κατά τα αμερικανικά πρότυπα, των μικρών διαδηλώσεων. Ρύθμιση που θα τεθεί στο τραπέζι μετά το Πάσχα και δεν θα αφορά, όπως διευκρίνισε, "διαδηλώσεις που οργανώνουν τριτοβάθμιοι συνδικαλιστικοί φορείς, όπως η ΓΣΕΕ ή η ΑΔΕΔΥ". Οι δρόμοι θα κλείνουν ανάλογα το μέγεθος της διαδήλωσης δήλωσε ο Ν. Δένδιας. Ερωτηθείς ποιος θα το καθορίζει, απάντησε "Θα το καθορίζει όποιος κάνει την εκδήλωση, η αστυνομική αρχή θα βλέπει αν επιβεβαιώνεται ή δεν επιβεβαιώνεται η εκτίμηση του οργανωτή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: