Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Aθωώθηκαν άπαντες οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση Ζαχόπουλου 


Επομένως ο τελευταίος πήδηξε από τον πέμπτο κάνοντας μπάντι τζάμπινγκ κι έσπασαν τα λάστιχα!! 



ο ...ωραίος και ..μοιραίος..
Λευκούς ως περιστερές παρέδωσε το τριμελές εφετείο Αθηνών άπαντες τους κατηγορηθέντες ως συμπράξαντες στην υπόθεση εκβιασμού κατά του Ζαχόπουλου, 

σε μια υπόθεση που πριν από πέντε χρόνια η αφήγησή της, ειδικά επί των σεξιστικών λεπτομερειών της, είχε συναρπάσει το φιλοθεάμον ελληνικό κοινό.. 

Χιλιάδες ήταν τα χτυπήματα στα πληκτρολόγια των ηλεκτρονικών υπολογιστών, σε σχέση με τα αινιγματικά πρόσωπα των κομιστών και το περιεχόμενο των κομισθέντων σε εικόνα και ήχο στοιχείων, που εμμέσως πλην σαφώς παρέπεμπαν και στον τότε πρωθυπουργό Καραμανλή κι ακόμη περισσότερα ήταν τα εκατομμύρια που αποκαλύφθηκαν, ως παράπλευρες απώλειες, να μεταφέρονται στα πορτ μπαγκάζ των κομιστών. 


Βαρύτατες ήταν οι κατηγορίες εκβίασης εκόντα άκοντα θύματα των οποίων υπήρξαν οι προφυλακισθέντες Εύη Τσέκου και Χρήστος Νικολουτσόπουλος και Έβερεστ οι κατηγορίες κατά του δημοσιογραφικού παλιάτσου του Θέμου Αναστασιάδη για το ίδιο αδίκημα.. 

Ε, λοιπόν κατά το τριμελές εφετείο Αθηνών (εξαιρουμένου του απόλυτου θύματος της Εύης Τσέκου η οποία μόνη αυτή αθωώθηκε κατά πλειοψηφία όλοι οι υπόλοιποι ομοφώνως) ουδέν εξ αυτών συνέβη.. Απλώς ο Ζαχόπουλος πήδηξε από τον πέμπτο κάνοντας μπάντι τζάμπινγκ κι έσπασαν τα λάστιχα της αιώρησης..

Δεν υπάρχουν σχόλια: