Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Το μονολεκτικό ανέκδοτο: Στουρνάρας!! 


Επίκληση στο πατριωτικό καθήκον των τραπεζιτών!! 


Κοίτα κ@ρ@γκιόζη, μπορεί από την πείνα που τραβάμε να έχουμε γίνει σκιές του εαυτού μας και να μην μας βλέπεις, αλλά σε βλέπουμε εμείς αφ' υψηλού.. 

Για να μην σε χάσουμε ποτέ από τα μάτια μας.. 


Ειλικρινά τα έχω χαμένα.. Μου προσβάλλουν τόσο βίαια την νοημοσύνη που δεν ξέρω αν πρέπει να σηκώσω τα όπλα ή να τους στείλω στον Λαζόπουλο για τα περαιτέρω… 

Επικαλέστηκε γράφουν οι καθεστωτικοί τσάτσοι το πατριωτικό καθήκον των τραπεζιτών στην εκούσια επαναγορά των ομολόγων και καθώς το άκουσα πέταξα εξανθήματα σε όλο μου το σώμα.. 

Δεν μπορεί να μας θεωρούν τόσο ηλίθιους, πρόλαβα να συλλογιστώ πριν τρέξω στο φαρμακείο για αντισταμινικά. Σε ποιους πατριώτες αναφέρεται; 


Σ’ αυτούς που τοκίζουν τα καταναλωτικά δάνεια με το ληστρικό επιτόκιο του 19% ή μήπως σε εκείνους που δανείζονται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική τράπεζα με 1% για να πιστώσουν στην συνέχεια το δημόσιο με 7%; Εκτός και αν εννοεί τους τρίτους που ανακεφαλαιώθηκαν με ένα ετήσιο ΑΕΠ επιβάλλοντας την κοινωνικοποίηση της ζημιάς αφού πρώτα ιδιοποιήθηκαν τα κέρδη.. 

 Κι αν όχι σ’ αυτούς μήπως στους άλλους τους μαουνιέρηδες που δια μέσου των κυβερνητικών τσάτσων τους αιμοδοτούνται επιδοτούμενοι από τον ελληνικό λαό για να χτίσουν τα διπύθμενά τους στις Κορέες τις Κίνες και δεν ξέρω που στο διάβολο αλλού και όταν έρθει η ώρα της σούμας τα λεφτά αράζουν κατά ελβετία μεριά κι ας μην έχει λιμάνι; 

Όχι λάθος κάνω.. Τους βιομηχανομουτζούρηδες εννοεί ο εν ονόματι Στουρνάρας ανθυπολογιστής τους. Αυτούς που φορτώθηκαν τις επιδοτήσεις και τα ρημάδια τους στην πλάτη κι έσπευσαν κατά εκεί που παλινόρθωσε η καπιταλιστική μισθοδοτική ευτυχία των 280 ευρώ μηνιαίως.. 

 Δεν πας ρε .. «πατριώτη» ως την γωνία να δεις αν ερχόμαστε γιατί από την πείνα που τραβάμε μπορεί να γίναμε όλοι φαντάσματα του εαυτού μας και να μην μας βλέπεις, αλλά σε βλέπουμε ρε καραγκιόζη εμείς. Και αφ’ υψηλού για να μην σε χάσουμε από τα μάτια μας μ@λ@κ@..

Δεν υπάρχουν σχόλια: