Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ

Μια είναι η συνταγματική επιταγή του λαού: Εξέγερση για την απελευθέρωση της πατρίδας του..

Από τον Ευγένιο Ανδρικόπουλο

Ομοβροντία εκβιαστικής φιλίας από την διεθνή τοκογλυφία κατά της Ελλάδας.. Και ποιος Σάϋλωκ δεν εξήλθε απόψε της κορακοφωλιάς του στο τηλεοπτικό κλαρί, για να δηλώσει -με τα δηλητηριώδη σάλια του να τρέχουν ακατάπαυστα- τον έρωτά του για την Ελλάδα..
Σχεδόν όλοι, αλλά: 

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ.!!

Το μόνο που ποικίλει είναι ο βαθμός ανησυχίας από άρπαγα σε άρπαγα, στην βάση όμως του τι αναμένει να καρπωθεί από την λεηλασία της χώρας.

Οι Αμερικανοί είναι γνωστό σε όλους πως όταν θέτουν υποψηφιότητα διεκδίκησης πλουτοπαραγωγικών πηγών, όπως η ανατολική Μεσόγειος μεγάλο τμήμα της ΑΟΖ από την οποία ανήκει στην Ελλάδα, δεν επαιτούν, απαιτούν και επιβάλλουν τα θέλω τους, είτε κατά τρόπο πρακτορικό, δια πραξικοπημάτων, είτε με απ’ ευθείας στρατιωτικές επεμβάσεις.


Κατά συνέπεια η δημοσίως εκδηλωθείσα στην διάρκεια της συνάντησης των G8 ανησυχία του Ομπάμα, είναι απολύτως θεμιτή επειδή αφορά το παραδοσιακό προτεκτοράτο τους. Είναι πολλά τα λεφτά σου λέω Μπαράκ..

Ο Σουλτζ επίσης εκφράζει από κοινού με την Μέρκελ το Γερμανικό τραπεζιτικό κεφάλαιο το οποίο έχει ήδη λεηλατήσει (ΟΤΕ) την χώρα και φυσικά δεν σκοπεύει να περιοριστεί σε αυτόν, γιατί οι υπεραξίες που παράγουν οι τράπεζες και  η ΔΕΗ είναι τεράστιες.. Θα κουρσευτούν –γιατί περί πειρατείας πρόκειται- δια μέσου του ταμείου αποκρατικοποιήσεων το οποίο ελέγχεται πλήρως από την Κομαντατούρ του Ράϊχ-εν-Μπανκ.

Στο κατόπι τους και ο Ολάντ ο οποίος θα πρέπει αφ’ ενός να εξασφάλισε την μακροημέρευση του μονοπωλείου που αφορά το διατροφικό εμπόριο στην χώρα μας, δίχως να αποκλείεται η πιθανότατα πώλησης μιας μοίρας Μιράζ πέμπτης γεινιάς..  Συνέπεια αυτών να έχει από σήμερα υποστείλει  τις επαναστατικές του σημαίες  και να συντάσσεται πίσω από την γραμμή που έχουν όλοι τους τοποθετηθεί.  Την αυστηρή τήρηση των δεσμεύσεων. Είναι πολλά τα λεφτά σου λέω Άγκελα.. Το ξέρω Ολάντ..

Στο κατόπι τους οι Μπαρόζο, Σουλτς Γιουνγέρ, Όλι Ρεν Λαγκάρντ και μια σειρά από ανθυπουπαλλήλους του τραπεζιτικού ιερατείου των οποίων η προσωπική ευημερία περνά μέσα από την ληστεία των λαών.

Δεν έχει ιστορικό προηγούμενο η βαρβαρότητα των εκβιασμών στην οποία υπόκειται σήμερα ο Ελληνικός λαός που: καταμεσής της πλήρους εξαθλίωσής του καλείται να πουλήσει στα Τραπεζιτικά σκλαβοπάζαρα και τα παιδιά του.
Δεν έχει ιστορικό προηγούμενο το πλήθος αλλά και το θράσος των γυπών που βάφοντας μαύρο  τον Ελληνικό ορίζοντα εφορμούν καθέτως να τον κατασπαράξουν απαιτώντας σαδιστικά την συναίνεσή του.
Δεν έχει ιστορικό προηγούμενο η ομοφωνία της διεθνούς αγέλης των τοκογλύφων έναντι του υποψήφιου θηράματός τους...

Η απόφαση του αφανισμού μας έχει ληφθεί  γι αυτό και προηγουμένως διασπείρουν μέσα από τις τηλεοπτικές ντουντούκες τους τον φόβο πάνω από τα κεφάλια του λαού μας όπως έκαναν τα στούκας στη κατοχή με τα φέϊγ βολάν. Οι εκλογές έτσι θα γίνονται για την αντικατάστασή του με τον κλώνο της απολύτου αρεσκείας τουΕυρωπαϊκού καπιταλιστικού ιερατείου. 

Το υφιστάμενο Σύνταγμα πλέον είναι η έσχατη έξοδος κινδύνου του..Ή κάνει χρήση του ακροτελεύτιου άρθρου του και εξεγείρεται για να πράξει ό,τι εξ' όσων φαίνεται υποχρεούται να πράττει διαχρονικά, την απελευθέρωση της πατρίδας του, ή πεθαίνει ταπεινωτικά εγκαταλείποντας τα παιδιά του βορά στους σταυροφόρους της τοκογλυφίας από τον βορά..


Δεν υπάρχουν σχόλια: