Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ενοπλος σκότωσε πέντε ανθρώπους στο Σιάτλ και αυτοκτόνησε

Άγνωσται πλην των τραπεζιτών αι βουλαί των θεών και των εγκληματιών..

Ένοπλος σκότωσε πέντε ανθρώπους και τραυμάτισε άλλον έναν στο Σιάτλ, πριν αυτοκτονήσει λίγες ώρες αργότερα μπροστά στους αστυνομικούς.

Ο δράστης που πιστεύεται πως σκότωσε μια γυναίκα για να της πάρει το αυτοκίνητο πέθανε σε νοσοκομείο που μεταφέρθηκε αφού αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, αναφέρεται στον λογαριασμό της τοπικής αστυνομίας στο Twitter.

Στις 11:00 τοπική ώρα, ένας άντρας περίπου σαράντα ετών, το όνομα του οποίου σύμφωνα με τους Seattle Times ήταν Ίαν Σταβίτσκι μπήκε σε καφετέρια κοντά στο πανεπιστήμιο του Σιάτλ κρατώντας ένα πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί τους θαμώνες.


Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν επί τόπου και ένας υπέκυψε στα τραύματά του αργότερα. Δύο τραυματίστηκαν σοβαρά και για τον έναν δεν υπάρχουν ελπίδες, διευκρίνισε η αστυνομία.

Αυτόπτες μάρτυρες και αστυνομικοί περιγράφουν τον δράστη ως «λευκό, πολύ αδύνατο με καστανά σγουρά μαλλιά» .

Λίγο μετά το πρώτο επεισόδιο, η αστυνομία κλήθηκε σε χώρο στάθμευσης κοντά στο δημαρχείο της πόλης όπου άγνωστος άντρας είχε σκοτώσει μια γυναίκα για να της κλέψει το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε.

Αργά το απόγευμα, άντρας που έμοιαζε με τον δράστη των δύο επιθέσεων εντοπίστηκε στο δυτικό Σιάτλ. Οι αστυνομικοί του ζήτησαν να παραδοθεί και εκείνος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε πως ο άντρας αυτός ευθύνεται και για τις δύο επιθέσεις. Τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν γίνει γνωστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: