Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Κόντρα Μπουτάρη – ΚΚΕ για την πλατεία Αριστοτέλους

Έχω τους πάντες προειδοποιήσει..

Το είδος Μπουτάρη απαλλάσσεται λόγω ευήθειας


Κόντρα μεταξύ του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και του ΚΚΕ ξέσπασε με αφορμή την προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην πλατεία Αριστοτέλους.

Το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης είχε αποφασίσει να απαγορεύσει κάθε κομματική εκδήλωση στην πλατεία Αριστοτέλους με αποτέλεσμα ο κ. Μπουτάρης να χαρακτηρίσει ως ανήθικη και παράνομη την απόφαση του ΚΚΕ να πραγματοποιήσει στο ίδιο μέρος την σημερινή προεκλογική του συγκέντρωση.


«Το ΚΚΕ κάνει μαγκιές, αγνοώντας την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Εκτός από παράνομο είναι και ανήθικο», τόνισε συγκεκριμένα ο κ. Μπουτάρης κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Από την πλευρά του ΚΚΕ ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Σωτήρης Ζαριανόπουλος τόνισε ότι η απόφαση για απαγόρευση πραγματοποίησης προεκλογικών συγκεντρώσεων στην πλατεία Αριστοτέλους δεν έχει καμία αξία για τον λαό του ΚΚΕ. «Ελάτε σήμερα στην πλατεία Αριστοτέλους να δείτε την αξία των αποφάσεών σας» τόνισε ο κ. Ζαριανόπουλος προσθέτοντας ότι «ο Μπουτάρης λέει ανοησίες και βλακείες. Το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να βάλει τέρμα στην επικοινωνιακή τακτική που ακολουθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: