Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Η ΑΣΦΑΛΙΣΤ(Ρ)ΙΚΗ ΣΦΑΓΗ

37 χρόνια κρατήσεων στο ταμείο των δημοσιογράφων μου τα εξαΰλωσαν οι εθνικοί μειοδότες!!

Του ανωνύμου του Έλληνος

Τα ασφαλιστικά ταμεία υφίστανται πρωτοφανή καταστροφή. Σύντομα δεν θα έχουν να πληρώσουν συντάξεις και τα αποκαλούμενα ευγενή. Δεν είναι 3,5 δισ. ευρώ οι απώλειες, που διατυμπανίζει η εξουσία και τα παπαγαλάκια της στα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) Ξεπερνά το 12 δισ. ευρώ η αξία των «κουρεμένων» ομολόγων και αν υπολογιστεί η «χασούρα» από την καταλήστευση των αποθεματικών της, που έκανε η Τράπεζα Ελλάδας, τα τοξικά ομόλογα, που τα γέμισαν, οι απώλειες θα φθάσουν 30 δισ. Ευρώ!

Το ταμείο των δημοσιογράφων θα κουρευτεί, αν συμμετάσχει με τον πιστόλι στον κρόταφο, όχι κατά 382 εκατ. ευρώ, όπως ψεύδεται η κυβέρνηση, αλλά κατά 1,2 δισ. Ευρώ, μένει με αποθεματικό 800 εκατ. ευρώ.


Γερμανοτσολιάδες κουνάνε θρασύτατα το δάκτυλο, επειδή 6 ταμεία δεν μπαίνουν στο… κουρείο: Με τα ασφαλιστικά ταμεία συνετελέσθη πολιτικοσυνδικαλιστική αθλιότητα. Άλλοι έκαναν λόγο για εθνική μειοδοσία.

Οι προδότες μιλάνε για προδοσία! Δούλεψα 37 χρόνια, ρε τσιράκια της εξουσίας, μου κρατούσαν 150 ευρώ τον μήνα, με σημερινές τιμές, από κάθε δουλειά, έχοντας υπογράψει με την κοινωνία άυλο και προφανές συμβόλαιο να πάρω καλή σύνταξη και εφάπαξ, με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, μα η εξουσία αθετεί την υπογραφή της.

Ποιος είναι εθνικός μειοδότης, ο εργαζόμενος, ή οι εγχώριοι δοσίλογοι, που τον καταδυναστεύουν μέχρι εσχάτης πνοής κατ΄ εντολήν των ξένων αφεντικών;

Δεν υπάρχουν σχόλια: