Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΔΗΜΑΡ

«Κωλοτούμπας» νούμερο Δύο

Ο υπεύθυνος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής της ΔΗΜ.ΑΡ. Γεράσιμος Γεωργάτος αναφερόμενος στην καταψήφιση από την γερμανική αριστερά (Die Linke) του πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα, στη γερμανική βουλή δήλωσε τα εξής:

"Τουλάχιστον απογοήτευση προκάλεσε η καταψήφιση του πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα από το κόμμα "Aριστερά".(Die Linke), κατά την ψηφοφορία στη γερμανική βουλή.

Η Δημοκρατική Αριστερά βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση. Στην επίσημη ιστοσελίδα του το Κόμμα της Αριστεράς (Die Linke), αναφέρεται στο θέμα με τίτλο:"Retten statt Sterbehilfe", που σημαίνει "Σωτηρία αντί Ευθανασίας". ( Βλέπε:http://www.die-linke.de/nc/dielinke/nachrichten/detail/zurueck/aktuell/artikel/retten-statt-sterbehilfe/


Ο εκπρόσωπος του κόμματος Γκύζι χαρακτήρισε το πακέτο “σωτηρία των τραπεζών και καταδίκη του ελληνικού λαού”, ζητώντας πραγματική βοήθεια προς την Ελλάδα.

Εαν η Δημ.Αρ πιστεύει ότι η Γερμανική Κυβέρνηση επιθυμεί πραγματικά τη βοήθεια προς τη χώρα μας , τότε γιατί δεν ψηφίζει και το μνημόνιο, ή κάνει πως το καταψηφίζει όσο είναι στην αντιπολίτευση, ενώ σιωπηρώς το υιοθετεί.

Ο Ψαριανός με την ειλικρίνειά του, έδειξε τουλάχιστον πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μπουν κι αυτοί κάποτε σε μια πολυκομματική κυβέρνηση συνασπισμού. Μετά τον δεξιό κωλοτούμπα σε λίγο θα έχουμε και τον αριστερό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: