Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ Ο ΔΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Μην τους, τους, της διαπλοκής κύκλους τάρατε..

Κατάληψη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών αποφάσισαν να κάνουν χθες βράδυ περίπου 200 δικηγόροι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη σύγκληση νέας γενικής συνέλευσης του σώματος προκειμένου να αποφασιστεί εάν θα συνεχιστούν οι

Κατάληψη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών αποφάσισαν να κάνουν χθες βράδυ περίπου 200 δικηγόροι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη σύγκληση νέας γενικής συνέλευσης του σώματος προκειμένου να αποφασιστεί εάν θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις.

Μέσα σε κλίμα έντασης διακόπηκε η συνεδρίαση του ΔΣ του ΔΣΑ και μέλη του δεν μπορούσαν για 1-2 ώρες να αποχωρήσουν από τα γραφεία. Η απεργιακή επιτροπή αποφάσισε να μην επιτρέψει από σήμερα την είσοδο των υπαλλήλων του ΔΣΑ καθ' όλη τη διάρκεια της κατάληψης, παρά μόνο στα μέλη του ΔΣ για να συνέλθουν και να αποφασίσουν τη σύγκληση γενικής συνέλευσης.


Δέκα μέλη του 25μελούς ΔΣ γνωστοποίησαν πάντως την πρόθεσή τους -σε περίπτωση που δεν εγκριθεί γενική συνέλευση- να την πραγματοποιήσουν νοικιάζοντας με δικές τους δαπάνες την κατάλληλη αίθουσα. Σήμερα επρόκειτο να συμμετάσχουν οι δικηγόροι σε συναυλία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Οικονομικών μαζί με ιατρούς και μηχανικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: