Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ο Γάμος της χρονιάς

Αμοιβαία υπόσχεση δια βίου πολιτικής ένωσης!


Του Ευγένιου Ανδρικόπουλου

Ευθεία προσβολή κατά της πολιτικής κοινωνικής – οικονομικής ούτε λόγος – αξιοπρέπειας του λαού είναι η τηλεοπτική δύο πολιτικά ομοφυλοφίλων γαμήλια τελετή με φόντο την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ως προίκα.


Πρόκειται για μια εν διαστάσει πολυκύμαντη σχέση η οποία διήλθε πολλών ταραγμένων θαλασσών με πιο πρόσφατη εκείνη του 2011 τα κύματα της οποίας τους ξέβρασαν επί της μνημονιακής ξέρας μεν, αλλά σε εκ διαμέτρου αντίθετες πλευρές της δε.


Επειδή ο πρώτος (Lover-δος) παραδοθείς ψυχή τε και σώματι στην τρόϊκα επελέγη παμψηφί από τα μέλη της ως ανθυποτσολάκογλου στην θέση του Τσολάκογλου, (ΓΑΠ), με συνέπεια να προκαλέσει την μήνη του δεύτερου (Βενιζελομπακατσέλος) και να ανταλλάξουν (δημοσίως) κουβέντες βαριές. (τις έχει δημοσιεύσει ο Κλύδωνας).



Το πολιτικό όραμα όμως της λεηλασίας του Ελληνικού λαού υπερίσχυσε των επιπόλαιων συναισθηματικών τους εκρήξεων κι έτσι εντελώς αιφνιδίως κάλεσαν απόψε τους πολιτικούς συντάκτες και με ένα πλήρες πάθους φιλί ενώπιον των καμερών εικονοληψίας, επαναβεβαίωσαν τους ισχυρούς δεσμούς που διατηρούσαν -και τους συντηρούσαν στην εξουσία- από εποχής της εκσυγχρονιστικής μαϊμού.


Κανείς δεν έμαθε τι ακριβώς διημείφθη μεταξύ τους κατά την πολύωρη συζήτηση που είχαν πίσω από τις επτασφράγιστα κλειστές πόρτες, γιατί πλέον σημασία είχε η ευτυχής κατάληξη της, αφού η επιγραφή της σηματοδοτεί την αφετηρία μιας νέας λεηλασίας κι ας παν’ στην ευχή τα παλιά. (καζατζίδης) 
Από κοινού πλέον θα διεκδικήσουν την σφραγίδα ενός κόμματος, το οποίο όμως αφήνει μόνον χρέη έναντι του λαού.. Υπάρχει θέμα δηλαδή. (πέραν των προσωπικών τους για τα οποία ιδία ο Βενιζελομπακατσέλος θα εισαχθεί στο ακροατήριο κατά κανόνα λαϊκού δικαστηρίου επειδή για τα θεσμικά ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό..)


Κάτι που οφείλει να προβληματίσει το φιλοθεάμον τηλεοπτικό κοινό..Όπως είναι γνωστό σε όλες τις οικογένειες, οι κατιόντες καταφεύγουν αγχωμένοι σε μη αποδοχή της κληρονομιάς όταν οι ανιόντες τους κληροδοτούν χρέη. Άρα σε κάποιου είδους κρυφή κληρονομιά ελπίζουν μη ευκρινώς ορατή προς το παρόν. Για το πόπολο.


Επειδή για τους παροικούντες την 
-επ’ ευκαιρία της στρατηγικής μας συμμαχίας με τους Ισραηλίτες- 
Ιερουσαλήμ των Αθηνών, είναι γνωστή. Κι αυτή είναι η σύμπραξη του ΝΕΟΠΑΣΟΚ (αν εξακολουθήσει να φέρει την ίδια ονομασία ), μετά της Νέας Δημοκρατίας στην αμέσως επόμενη μετεκλογική περίοδο αν φυσικά επιτραπούν από τους τοκογλύφους κατακτητές οι εκλογές. Και θα επιτραπούν υπό την εξής μία προϋπόθεση.


Πως το ΚΚΕ δεν θα υπερβεί το 17%. 

Ευελπιστεί ο πολιτικός τους τυχοδιωκτισμός πως το κόμμα δεν θα καταστεί απόκομμα μονοψήφιου αριθμού και δια της συμμαχίας τους με τους εκ δεξιών ομονοούντες στον δωσιλογισμό, θα σχηματίσουν την κατ’ εντολή των Ναζί τοκογλύφων υπόδουλη κυβέρνηση για να συντρίψουν τον λαό καθιστώντας τον επαίτη μετανάστη στον τόπο του.


Δεν θα τους βγει όμως. Να είστε βέβαιοι..

Δεν υπάρχουν σχόλια: