Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ανατριχιαστική πρόταση της ΝΔ για την κοινωνική ασφάλιση

«Τζογάρετε για να έχετε Ταμεία»!


Εθισμένη από τον τζόγο της πολιτικής τι νομίζετε ότι επινόησε δια στόματος του υπευθύνου τομέα εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης να προτείνει η Νέα Δημοκρατία;


Προσδεθείτε στην θέση σας γιατί θα απογειωθείτε με την μία μόλις το διαβάσετε!!!


Να αξιοποιηθούν «ποσοστό των εσόδων από τα κρατικά λαχεία» καθώς και «μέρος των εσόδων από τυχερά παιχνίδια»! Ναι αδέλφια και αν είστε στον αέρα φανταστείτε το είδος της προσγείωσης που ετοιμάζει η μαύρη τριμερής για τις εισφορές των εργαζομένων που ήδη λεηλατεί.



Οι άνθρωποι, αφού ξεπέρασαν κάθε όριο, αφού συνέτριψαν το λαό, διέλυσαν τα Ταμεία και γενικά την Κοινωνική Ασφάλιση, έρχονται τώρα και προτείνουν στους ασφαλισμένους: Τζογάρετε για να έχουν έσοδα τα Ταμεία, γυρίστε τον... «τροχό της τύχης» μπας και τη γλιτώσουν τα Ταμεία.


Δεν είναι απλά πολιτικάντηδες. Είναι αποφασισμένοι να συντρίψουν τον λαό... Και εμφανίζεται ολοκάθαρα σε όσους έχουν την δυνατότητα να διαβάζουν πίσω από τις γραμμές στην μανατζερίστικη λογική της πρότασης που ακολουθεί.. «Πρέπει να συγκρατηθεί η εσωτερική ζήτηση και να διαφυλαχθεί η κοινωνική συνοχή».


Τι λέει δηλαδή - και αποκαλύπτει ταυτόχρονα - ο εκπρόσωπος της ΝΔ;


Ας καλυφθεί για λίγο το πρόβλημα με τις επικουρικές, ας «κουκουλωθεί» προκειμένου να διαφυλαχθεί η «κοινωνική συνοχή», να εξασφαλιστεί η «ηρεμία», δηλαδή ας «κογιονάρουμε» τους μαλάκες εργαζόμενους για να τους χειραγωγήσουμε έτσι ώστε να προχωρήσουν ανενόχλητα και υποδόρια τα ανατριχιαστικά σχέδιά μας!!!.


Όλα στο όνομα της σωτηρίας της χώρας βεβαίως βεβαίως..

Δεν υπάρχουν σχόλια: