Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Παπα-δήμιος: Βρισκόμαστε υπό την επιτήρηση της ιστορίας

Όχι Παπα-δήμιε.. Δεν είμαστε γαλοπούλες που τα Χριστούγεννα θα σφάξεις..

Από τον Ευγένιο Ανδρικόπουλο

«Ο προϋπολογισμός του 2012 είναι δύσκολος, έχει φιλόδοξους στόχους και πρέπει να εκτελεστεί σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από πολλές αβεβαιότητες.. Βρισκόμαστε υπό την επιτήρηση της Ιστορίας..»


Λουκάς Παπαδήμος κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού.


Όχι, υπό την επιτήρηση της Κομαντατούρ των τραπεζιτών τοκογλύφων ως εσύ τελούμε και μας το προβάλλετε καθημερινά στις οθόνες του μυαλού μας, έτσι ώστε εμπεδώνοντάς το να εθιστούμε και να μην αντιδράσουμε. 
Εκτός και αν εν τη τρικυμία του κρανίου σου από την αχρεωστήτως και πραξικοπηματική κατάληψη της θέσης του πρωθυπουργού, συγχέεις την ιστορία με την γεωγραφία και θεωρείς πως αποτελούμε νομαρχία των Βρυξελλών ή για την ακρίβεια του Πρωσικού κράτους κι εσύ παριστάνεις τον οικονομικό τους διοικητή..



«Βρισκόμαστε σε μια ιστορική συγκυρία μεγίστης ευθύνης. Ελάχιστες γενιές ήρθαν αντιμέτωπες με τέτοιας κρισιμότητες προσκλήσεις»..


Λουκάς Παπαδήμος κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού.


Ενσυνείδητη παραπλάνηση. Κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ο λαός της χώρας αυτής έχει τεθεί ενώπιος ενωπίω κατακτητών που είτε στρατιωτικά είτε πολιτικά είτε οικονομικά τον κρατούσαν όμηρο απαιτώντας λύτρα για την απελευθέρωσή του, τα οποία αδιαλείπτως καταβάλλει πότε σε αίμα και πότε σε εργασιακό ιδρώτα, δίχως
–εκτός φωτεινών διαλειμμάτων-
ποτέ να έχει απελευθερωθεί.


«Η ιστορία δεν θα μας συγχωρήσει αν εγκαταλείψουμε τη μάχη για το μέλλον»..


Λουκάς Παπαδήμος κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού.


Η μάχη για το μέλλον εμπεριέχει την γλωσσική περιγραφή αξιών και αρχών εντός των οποίων δεν φιγουράρει η φωτογραφία σου. Είσαι εκτός πλάνου και εκεί θα μείνεις. Επειδή οι αξίες αυτές προέρχονται από ένα ηλιόφωτο και διεθνώς καταξιωμένο παρελθόν που εσύ ως μίσθαρνο όργανο της διεθνούς των τοκογλύφων καταπατάς και καταχράσαι για να συντηρηθείς υπό σταθερές θερμοκρασίες στο πολιτικό ψυγείο του καθεστώτος. Γιατί αν εκτεθείς (στην λαϊκή βούληση) θα λιώσεις σαν το κερί στις υψηλές κοινωνικές θερμοκρασίες και πιέσεις που επικρατούν εκτός της κοινοβουλευτικής ψύξης.


«Η επιστροφή σε πρωτογενές πλεόνασμα αποτελεί δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο στόχο»

Λουκάς Παπαδήμος κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού.

Πρωτογενές πλεόνασμα σημαίνει κοινωνικό έλλειμμα και κοινωνικό έλλειμμα σημαίνει λαϊκό εξανδραποδισμό. Πρωτογενές πλεόνασμα σημαίνει την αχρεωστήτως καταβολή στους τοκογλύφους κατακτητές πανάκριβων ποσοτήτων λαϊκού ιδρώτα, και ενώ είναι πλέον τοις πάσοι γνωστό πως οι οφειλές δεν αποτελούν μέρος της πραγματικής οικονομίας, αλλά κινούμενα τοκογλυφικά σκίτσα επί των υπολογιστών των δυναστικών-  χρηματοπιστωτικών οίκων ανοχής. Πρωτογενές είναι το πλεόνασμα που προκύπτει από την δευτερογενή, τριτογενή και ούτω καθ’ εξής λεηλασία του λαϊκού εισοδήματος και ως τέτοιο φωτογραφίζει αλλά και χαρακτηρίζει τους δράστες της.


«Η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει μέλος της Ευρώπης, δεν θα χάσουμε το μεγαλύτερο μεταπολεμικό μας κεκτημένο, την αδιαπραγμάτευτη θέση μας στην Ευρώπη»


Λουκάς Παπαδήμος κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού.


Μόνον όντα ως εσύ πολιτικοί επίγονοι των κατοχικών δωσιλόγων θα δύναντο να κομπορρημονούν για την αμαχητί παράδοση της εθνικής κυριαρχίας σε κέντρα αδιαφανή των τραπεζιτικών αρπακτικών. Μόνον όντα ως εσύ τα οποία μας έχουν προκύψει από πολιτικές τερατογενέσεις θα οδηγούσαν σιδηροδέσμιο τον λαό στην χοάνη της μαύρης τοκογλυφικής τρύπας που λαούς αλέθει.. Μόνον όντα ως εσύ θα κατεύθυνες τον λαό δια μέσου του σκοτεινού Αχέροντα των τοκογλύφων στο μαρτυρικό του ταξίδι προς τον θάνατο, επιβάλλοντάς του και χαράτσια για το τελευταίο μπάρκο του καθώς θα έλεγε και ο Καββαδίας..


Όχι Παπα-δήμιε. Ο Ελληνικός λαός δεν είναι από εκείνους που βιάζεται σαν γαλοπούλα να έρθουν τα Χριστούγεννα για να την σφάξουν. Και το έχει αποδείξει..

Δεν υπάρχουν σχόλια: