Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ

Θα εισπράξει 600.000 $ για ρεβεγιόν σε κλαμπ όπου θα κρατά... ένα ποτήρι σαμπάνιας στο χέρι...

Όχι δεν τρέφω συναισθήματα φθόνου για την κυρία τίποτα της φωτογραφίας.. Γιατί άλλωστε..

Δια της εμπειρίας μου και από μια πρώτη επιπόλαια ματιά σας βεβαιώ πως μου προκαλεί δέος η θηλυκότητά της που υποθέτω ότι εκφράζεται παντού και ίσως αν όχι κατά βίαιο οπωσδήποτε κατά δυναμικό τρόπο.

Τρέφω όμως συναισθήματα μίσους για όλο αυτό τον ηλίθιο πληθυσμό των 12 εκατομμυρίων τηλεθεατών που σε εποχές ολόπλευρης κρίσης η οποία ακολουθείται από την κατάθλιψη, τρέχει ξοπίσω ενός κρανίου  η μόνη αποδεδειγμένη επιτυχία του οποίου είναι πως συμμετέχει σε reality show της οικογένειας Καρντάσιαν..


Εξ αιτίας αυτού του πλήθους, η εν λόγω κυρία πουλά την παρουσία της με ένα ποτήρι σαμπάνιας στο χέρι (τώρα αν κρατούσε κάτι άλλο, ίσως να είχε κάποιο ενδιαφέρον, τι να σας πω) σε κεντρικό club του Λας Βέγκας (tao ονομάζεται) αντί 600 χιλιάδων δολλαρίων..

Το είχε επαναλάβει και πέρυσι με ιδιαίτερη επιτυχία αφού συνέρευσε λαός και λαουτζίκος στο εν λόγω club ενώ εκείνη εισέπραξε πεντακόσιες χιλιάδες δολάρια. Τι ξέρει να κάνει; Μα την οικοδέσποινα..

«Η Κιμ Καρντάσιαν υπήρξε πάντα σπουδαία οικοδέσποινα», εξηγεί σε εφημερίδα του Λας Βέγκας ο Τζέισον Στράους, εκ των ιδιοκτητών του κλαμπ. «Είναι πάντα πολύ καλή με τους θαυμαστές της.
Επίσης, είναι στην τηλεόραση κάθε μέρα, την ακολουθούν σχεδόν 12 εκατ. θαυμαστές στο Twitter, (με ή χωρίς τον ψυχαναλυτή τους) οπότε έχει τεράστια δυναμική», συμπληρώνει ο Στράους.

Με πιο απλά λόγια, η Κιμ τα «φέρνει» στο κλαμπ, τα εισιτήρια του οποίου για τη μεγάλη βραδιά στοιχίζουν 200 δολάρια και οι τιμές των τραπεζιών κυμαίνονται από 1.600 στα 9.000 δολάρια γι' αυτά που είναι κοντά στην πίστα χορού.

Η Καρντάσιαν, που συνήθως χρεώνει 75 χιλιάδες δολάρια για μία εμφάνισή της, (ευτυχώς διευκρινίστηκε γιατί εγώ αλλού το πήγαινα και μου έκατσε στο στομάχι) έγινε διάσημη με το ριάλιτι «Keeping up with the Kardashians», το οποίο παρακολουθεί από το 2007 την καθημερινότητα της οικογένειας Καρντάσιαν. (κι εγώ έχω έναν καρντάση φίλο από την Θεσσαλονίκη αλλά μια δεν δίνει κανείς για να τον δει κι αν με διαβάζει τώρα δεν θα κοιμηθεί όλη νύχτα..)

Λοιπόν.. Σας είπα ποια.. Σας είπα που.. Σας είπα το πόσο θα σας κοστίσει η εκ του σύνεγγυς οφθαλμολαγνεία της, άντε καλό ταξίδι και καλούς απογόνους..(με τον κρίνο..)  Μόνο αν σας .."κάτσει" (κανένας απόγονος εννοώ) κάντε καλού κακού και ένα DNA να βεβαιωθείτε πως είναι δικός σας..

Δεν υπάρχουν σχόλια: