Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Αποκαλύπτουν και αποκαλύπτονται! Η Κατσέλη στον Γαλλικό Τύπο:

Ανυσηχούμε από την οργή και από το ΚΚΕ της στανιλικής ορθοδοξίας!! Από τίποτα άλλο !!

Μπράβο ρε Αλέκα.. Τον φόβο σου να έχουν μήπως και σωθούμε !!

Ω, τι τσίμπησα την τελευταία ημέρα του έτους!! Ω, λαυράκι!

Την συμπαθή μου (η μόνη από το ΠΑΣΟΚ) κ. Κατσέλη να συνεντευξιάζεται από την Γαλλική και έγκυρη οικονομική εφημερίδα «Les Echos», και να καταθέτει τόσο την δική της όσο και την καθεστωτική ανησυχία, 

κυρίως για την πολιτική δράση των δυνάμεων του ΚΚΕ και δευτερευόντως για την οργή των Ελλήνων επί της οποίας καταθέτει την άποψή της περίπου ως ληξίαρχος καταγραφής πράξεων, ή στην καλλίτερη περίπτωση ως δημοσιογράφος, επειδή μόλις προς το τέλος της συνέντευξής της με μια φράση όλα τα λεφτά αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται..

Η δημοσιογράφος την ρωτά:

«Ποια μορφή θα μπορούσε να πάρει μια κοινωνική έκρηξη στην Ελλάδα;»..
Και η κ. Κατσέλη απαντά:


«Καταρχήν, ο κόσμος θα μπορούσε να βρεθεί σε μια κατάσταση, κατά την οποία δεν θα μπορεί να πληρώσει. 
Πολλές οικογένειες λαμβάνουν, αυτήν την περίοδο, τη νέα έκτακτη φορολογία για την ακίνητη περιουσία, η οποία, κατά μέσο όρο, κυμαίνεται σε περισσότερα από 700 ευρώ. 

Αυτά τα χρήματα μπορεί να λείψουν. Οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν υποστεί σοβαρές μειώσεις στους μισθούς τους. Πολλοί μικροεπιχειρηματίες έχουν σταματήσει τη δραστηριότητά τους. 

Η ύφεση είναι βαθιά. Η ανεργία ξεπερνά ήδη το 17%. Η πρώτη αντίδραση θα μπορούσε να είναι να μην πληρωθεί η φορολογία. Υπάρχει ο κίνδυνος πραγματοποίησης απεργιών, είτε αυτές προκηρύσσονται επισήμως, είτε γίνονται υπογείως. 

Οι συνδικαλιστικές ομοσπονδίες (εδώ αδειάζει τους Παναγόπουλους) δεν έχουν τα μέσα να εμποδίσουν μια κοινωνική έκρηξη, γιατί δεν έχουν τόσο μεγάλη παρουσία ανάμεσα στον κόσμο, και ιδιαίτερα στον ιδιωτικό τομέα. 

Ενας ακόμη κίνδυνος που απορρέει είναι ότι το ΚΚ (σημ. της Γαλλικής εφημερίδας: αυστηρής σταλινικής ορθοδοξίας) κεφαλαιοποιεί πολιτικά το θυμό».

Τώρα εσείς τι περιμένετε.. Να γίνουν εκλογές; Πόσες χιλιάδες φορές θα το γράψω για να το εμπεδώσετε.. Οι σοβαρές δημοσκοπήσεις, 

(αυτές που διαθέτουν ανά χείρας οι σοβαρές μεγάλες πρεσβείες στην Αθήνα και που εγώ και αρκετοί άλλοι τις γνωρίζουν μέσα από μια απολύτως έγκυρη πληροφόρηση), 

σύμφωνα με τις οποίες τα ποσοστά της αριστεράς εν συνόλω (του ξεφεύγει και του Καρατζαφύρερ καμιά φορά) και του ΚΚΕ ειδικά, αγγίζουν την ανατρεπτική έκπληξη, ποια μηνύματα στέλνουν στο τσίρκο της καθεστωτικής τριμερούς νομίζετε.. 

Να κάνουν εκλογές; 
Για ιδανικούς αυτόχειρες του έχετε; 

Αν το κάνουν ο Παπαδήμος την επομένη το πρωί θα καταστεί αυτομάτως αν όχι υπόδικος για τις αλχημείες του με τον Σημίτη και την Γκόλντμαν Σακς στην καλλίτερη περίπτωση διάδοχος του Κοσκωτά ως κλητήρας τραπέζης..

( ναι και ο ευφυέστατος Κοσκωτάς για όσους δεν το γνωρίζουν χάρη στην βοήθεια Παλαιοκρασά και Παύλου Μπακογιάννη μετεξελίχθηκε από κλητήρας σε τραπεζίτη και στην συνέχεια εκδότη δίχως μάλιστα να τον στηρίζει καμιά τριμερής.. Η CIA είναι μονομανής..) 

Έχετε να δείτε και από τους τρεις παλιάτσους της τριμερούς τόσες κωλοτούμπες σε σχέση με την ημερομηνία των εκλογών που θα τρίβετε τα μάτια σας.. 

Τι περισσότερο δηλαδή επικαλέστηκαν οι Απριλιανοί το 1967 και μάλιστα με το ΚΚΕ ανύπαρκτο –όχι ιδεολογικά αλλά ως πολιτική οργάνωση- ως απειλή; 

Πάντως δεν ξέρω τι σκέφτεστε εσείς αλλά και μόνον γι αυτό- το ότι όλη η Ευρώπη κατουράει τα βρακιά της στο άκουσμα των Ελλήνων Κομμουνιστών με ερεθίζει αφάνταστα.. 

Γιατί τελικά υπάρχει εν Ελλάδι κάποιος που τρέμουν.. Μπράβο ρε Αλέκα.. Τον φόβο σου να έχουν μπας και σωθούμε.. 
(και δεν είναι δεν της φαίνεται πως να το κάνουμε, ο πολιτικός εκείνος κάου μπόυ που θα αρχηγεύει για να παρασύρει κόσμο, χώρια που είναι και κοντή πανάθεμά την..)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μα τι γράφεις ρε κλύδωνα..

Μήπως θα ήθελες το ΚΚΕ να πάρει την Άννα μαρίνα Χατζή ή sasha grey ή πως αλλιώς τν λένε για αρχηγό; Ή μήπως την Καρντάσιαν να κάνει πασαρέλα με την ιδιωτική της ζωή..

Κοντή στο ύψος το βιολογικό τεράστια στο πολιτικό..