Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Η Λιάνα Κανέλλη στην βουλή

Οι πεινασμένοι δεν ξυπνούν το πρωί με την αγωνία των αγορών για τον Nasdac..


«Τα γράμματα των παιδιών της εργατικής τάξης στον Αγιο Βασίλη λένε ένα πράγμα: "Δώστε πίσω στον πατέρα μου και στη μάνα μου, στον παππού και στη γιαγιά μου, τα δικαιώματά του, τη σύνταξή του, το μισθό του, τη ζωή του και το όνειρό του"», σημείωσε στην ομιλία της η Λιάνα Κανέλλη.


«Δε ζητάνε ποδήλατα, κύριοι. Δε ζητάνε ηλεκτρονικά μηχανήματα. Ζητάνε βιβλία στα σχολεία, που δεν έχουν, και το μισθό και το δικαίωμα του πατέρα τους και της μάνας τους να είναι αξιοπρεπείς, που δεν έχουν». Η βουλευτής του ΚΚΕ σχολίασε καυστικά τις τοποθετήσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑ.Ο.Σ. σχετικά με το ότι η διάσωση του ευρώ είναι θέμα ...εθνικής σημασίας για την Ελλάδα τονίζοντας:



«Ο κόσμος που μας ακούει έξω και δεν έχει να φάει, θα περάσει τα μαύρα των Χριστουγέννων. Δεν έχει κατάθλιψη γιατί έχει ψυχολογική αντίληψη των πραγμάτων, ούτε γιατί η οικονομία είναι ψυχολογία. Δεν ξυπνάνε οι άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε - πεντακόσιες χιλιάδες οικογένειες με ούτε έναν εργαζόμενο μέσα - με την αντίληψη ότι διακυβεύεται η ψυχολογία των αγορών και κρέμονται από τον NASDAG.

Δεν υπάρχουν σχόλια: