Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΕ-ΟΤΑ : Σέρνει η ΠΑΣΚ στα δικαστήρια τους εργαζόμενους!

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη..


Στην σημερινή άθλια ΠΑΣΚ αναφέρομαι που την κατά την δεύτερη μισή δεκαετία του 70 και ολόκληρη του 80 ήταν πρωτοπόρα και συμμαχητής της αριστερών δυνάμεων στους κοινωνικούς αγώνες. 

Στην ΠΑΣΚ που η κατάντια της σκάβει για δεύτερο και τρίτο πάτο στο βαρέλι της βύθισής της.. Κρίμα γιατί είναι ασύλληπτο να ποινικοποιεί συνδικαλιστικά κινήματα στο όνομα της συμβιβασμένης και δωσίλογης ηγεσίας της..


Τι έκανε; Σέρνει σήμερα στα δικαστήρια –άκουσον άκουσον- την γενική συνέλευση των εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ επειδή αποφάσισε να:


«Ψηφίζουν όλοι οι εργαζόμενοι - μέλη του σωματείου με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, ήτοι και οι εργαζόμενοι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ως και οι έχοντες συνάψει συμβάσεις μίσθωσης έργου με το Δήμο Κορυδαλλού, για ΔΣ του συλλόγου και για αντιπροσώπους για την ομοσπονδία, την ΠΟΕ ΟΤΑ».



Είναι προφανές πως αν συμβεί θα χάσει την μίσθαρνη κυριαρχία της στους χώρους εργασίας της και αφού θα έχει αποκαλυφθεί η πολιτική και ιδεολογική της γύμνια. 
Τα πιστά όργανα της καθεστωτικής λαίλαπας από το ΝΕΟΠΑΣΟΚ δεν έχουν ακόμη αντιληφθεί ότι η κοινωνία
-αντιθέτως που με τους πολιτικούς τους χορηγούς που τελούν υπό προθεσμία-
τελεί υπό επαναστατικό βρασμό και ότι μόλις ξεσηκωθεί θα τους σαρώσει σαν θύελλα..


Να τους κάνω καθαρό ότι δολοπλοκίες του τύπου αυτού που δια των καθεστωτικών συμβάσεων διαχωρίζουν τους εργαζόμενους σε παιδιά κατώτερων και ανώτερων θεών έχουν καταλήξει στα σκουπίδια μαζί με αυτούς που τις επινόησαν και τις υποστηρίζουν. Όποιος χρησιμοποιεί κατά τον τρόπο αυτό τους θεσμούς να το ξέρετε πως ήγγικεν η ώρα να εισπράξει τα επίχειρα των ραδιουργιών του δια αυτών των ίδιων των θεσμών..

Δεν υπάρχουν σχόλια: