Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Αφορίζει ο αυλόδουλος Ασκούνης το κίνημα δεν πληρώνω..

Φιλίππου δήμαρχος Σαρωνικού: Δεν μπορούμε να κλείνουμε τ' αυτιά στην λαϊκή εξαθλίωση και οργή..


Πρέπει να λέγεσαι Ασκούνης να είσαι πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Καλιθέας και πέραν αυτών να είσαι αμετανόητο κομματοκοπρόσκυλο του Σημητικού ΠΑΣΟΚ το οποίο
(για την προσφορά των Μαυρογυαλούρικων υπηρεσιών σου, μόνο;)
σε εγκατέστησε στον Δημαρχιακό θώκο,
για να παίρνεις αποστάσεις από το σαρωτικό κίνημα των Δήμων ενεργούς συμπαράστασης στους καθημαγμένους Δημότες όλης της Ελλάδας..


Δεν είναι ότι γεννήθηκα σε παράπλευρο Δήμο
(Αθήνας στα σύνορα με την Καλλιθέα) και γνωρίζω τα έργα και τις ημέρες του από πρώτο χέρι,
είναι ότι ο τύπος αυτός πήρε το χρίσμα ελλείψει πρώτου αφού στην θέση των τελευταίων επικρατούσε συνωστισμός. Και τον ξέρω κι αυτόν και άλλους καλά..


Χθες αμήχανος και μετά από μέρες ένοχης σιωπής, αναγκάστηκε να τοποθετηθεί υποστηρίζοντας τι νομίζετε:
Πως οι Δήμοι, που εντός των προσεχών μηνών θα τους υποχρεώσουν σε μια σειρά από μαζικές απολύσεις, δεν πρέπει να ενταχθούν στο κίνημα δεν πληρώνω, συρρικνώνοντας την στήριξή του μόνο σε εκείνους τους πολίτες που κατά την άποψή του αδυνατούν να πληρώσουν.


Όλη η Ελλάδα ρε πολιτικό κνώδαλο και κυρίως η μεσαία τάξη είναι αυτή που πλήττεται και έχει πέσει στα τέσσερα.
Και εμπάς περιπτώσει ποιος είσαι εσύ που θα μας παραστήσεις τον καταμετρητή της κοινωνικης φτώχειας;



«Δεν έχουμε θεσμικό ρόλο να προτρέπουμε τον κόσμο να μην πληρώνει. Το υπουργείο επέβαλε το τέλος, δεν μπορούμε να ταυτιστούμε με το κίνημα 'Δεν πληρώνω', ούτε να πούμε σε κάποιον ότι αν δεν πληρώσεις, αναλαμβάνω να σε υποστηρίξω" ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας σε συνάντηση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ με τις Εκτελεστικές Επιτροπές των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων της χώρας.


"Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Και εμείς εισπράττουμε τέλη, πρόσθεσε ο αυλόδουλος συσχετίζοντας τις ανάγκες συντήρησης των Δήμων με την τοκογλυφική φορολεηλασία των κατακτητών.


Δεν μπορούμε να ανοίγουμε κερκόπορτες που θα γυρίσουν μπούμερανγκ. Αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολίτες που πράγματι αδυνατούν να πληρώσουν. Γι' αυτούς και μόνο ζητάμε συνάντηση με τους συναρμόδιους υπουργούς για να βρεθεί λύση" δήλωσε ο Κ. Ασκούνης.»


Ιδού τι έχετε ψηφίσει ηλίθιοι Καλλιθιώτες γείτονές μου. Ας είναι όμως. Του στραπατσάρισε αρκούντως την έτσι κι αλλιώς δύσμορφη πολιτική του μάπα ο Φιλίππου, δήμαρχος του Σαρωνικού, καλώντας όλους τους δημάρχους να συμπαραταχθούν στους πολίτες τους.


«Δεν μπορούμε να κλείνουμε τα αυτιά στους πολίτες που υποφέρουν, γιατί δεν απέχουμε πολύ από το να αντιμετωπίσουμε τη χλεύη όπως οι εκπρόσωποι της κεντρικής πολιτικής σκηνής» ..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εισαι ασχετος-οχι και Σιμητικος ο Ασκουνης.