Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Το ποδόσφαιρο είναι η πλακα μας η Ελλάδα η ζωή μας..

Πρασινοκοκκινοκιτρινομαυρομπλε φίδι που σας έφαγε δωσίλογοι..


Χθες ξανά μανά τα ίδια.
Υψώθηκαν ως τα ουράνια τα πανώ διαμαρτυρίας των οπαδών για το δράμα των λαϊκών οικογενειών σε όλη την χώρα.


Στο Καραϊσκάκη μπινελίκωσαν με το συμπάθιο τους δωσίλογους με τέτοια ένταση και σε αυτό τον βαθμό που κοκκινιζα εγώ στην θέση τους,
ίσως εκ τούτου και ο Ολυμπιακός του εφοπλιστή Μαρινάκη σε ένδειξη συμπαράστασης προς το χειμαζόμενο πολιτικό του προσωπικό παραχώρησε ισοπαλία στον ΟΦΗ του πρώην Πασοκοκρατούμενου Ηρακλείου και του Νίκου Αναστόπουλου.


Στην Τούμπα και το ΟΑΚΑ την πλήρωσαν από κοινού οι μάνες των Βενιζέλων και Τζέφφρυ Τσαντ για την μία και μοναδική άτυχη στιγμή της ζωής τους να τους φέρουν στην ζωή!


Στα άλλα γήπεδα ακόμη και αυτά της Β εθνικής όταν η μπάλα κατέληγε
(ανεξαρτήτως ποιου τέρματος)
στο πλεκτό, τα συνθήματα ποίκιλαν με κυρίαρχο ωστόσο το εξής: «Έτσι γαμάνε αυτοί που δεν σας χρωστάνε»..



Τούτη την δόση η διαιτησία πλην αυτής στο Καραϊσκάκη δεν προέβη στην υπερούσιας σκέψης εκσπερμάτωση διακοπής των αγώνων εξοργίζοντας έτι περισσότερο τους οπαδούς, υπό το επίσης βλακώδες κυβερνητικό σκεπτικό,
πως μπόρα είναι θα περάσει.
Νομίζουν οι γελοίοι.


Θεωρούν ότι οι γονείς ως έτοιμοι από καιρό θα θυσιάσουν το βλαστάρι τους στο όνομα της ομάδας και αποκαμωμένοι από τον κάματο και τον καθημερινό αγώνα, θα καταλαγιάσουν για να κοπάσει η κοινωνική θύελλα που ξέσπασε απ’ άκρη σ’ άκρη στην Ελλάδα.
Όχι παλιομαλάκες..


Αυτά τα παιδιά που εισαγάγατε σε τούνελ δίχως φως,
αυτά τα παιδιά που τους στερήσατε το δικαίωμα στην απασχόληση και την δημιουργία, αυτά τα παιδιά που πλέον καλύπτονται από την ομίχλη του κοινωνικού αποκλεισμού για να παραδέρνουν σαν καρυδότσουφλα στα κύματα της φτώχειας και της εξαθλίωσης,


δεν χαμπαριάζουν από μπάτσους χημικά και γκλοπς και είναι έτοιμα να σας τα βάλλουν εκεί που όλοι ξέρετε.
Στα προσωπικά σας τούνελ απορροής πολιτικών σκέψεων. Για να τα φράξουν και σκάσουν οι φούσκες σας!


Και για του λόγου μου το αληθές επέλεξα ορισμένα κείμενα διαλόγου από τις αθλητικές ιστοσελίδες gazzetta.gr και sport.gr. Διαβάστε τα. Αξίζει τον κόπο.




“Το ποδόσφαιρο είναι η πλάκα μας, ή Ελλάδα η ζωή μας”
Απίστευτο το ότι η αστυνομία κατέβασε κόσμο από το αμάξι και έψαχνε ποιανού ήτανε το πανό! Ας απαγορέψουν τις συγκεντρώσεις να τελειώνουμε. Ούτως ή άλλως, οι προδότες δεν έχουν ίχνος νομιμότητας. Και ξαφνικά κόπτονται για τα υβριστικά συνθήματα κατά του εαυτού τους! Είδαν ότι οι οπαδοί διαφορετικών ομάδων συγκλίνουν σε απόψεις που εκφράζονται στα πανό και άρχισαν να τρέμουνε. ΜΠΡΑΒΟ στους οπαδούς του Παναθηναϊκού για το πολιτικό πανό. Ο λαός κάνει πολιτική σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του. Είτε πάει στο γήπεδο, είτε πάει στις πλατείες, είτε κάθεται στον καναπέ...
Από Kostas Hunterson


Τα πράγματα είναι απλά... να συνεννοηθούνε οι οργανωμένοι όλων των ομάδων και να γίνουν ένα... και να τους πνίξουν... τους έχουν φανατίσει να πλακώνονται μεταξύ τους γιατί είναι η τελευταίοι νέοι με λίγο νεύρο... που δεν αναλώνονται σε φραπέδες όλη μέρα αλλά κουβαλάνε μία τρέλα... αν ήταν ενωμένοι θα τους φοβόντουσαν όλοι... η Ελλάδα μας είναι υπεράνω κάθε ομάδας... το ποδόσφαιρο είναι η πλάκα μας... η Ελλάδα, η ζωή μας... μπράβο σε όλους τους οργανωμένους που αυτή την εβδομάδα συντονισμένα είχαν τέτοια πανό σε όλα τα γήπεδα... το επόμενο βήμα;
Από Kostas Kouros


Αυτό που με σόκαρε ήταν ότι η αστυνομία έκανε έλεγχο μετά το ματς για το πανό! Οι άνθρωποι που μας κυβερνάνε (;) είναι αδίστακτοι και επικίνδυνοι! Μπορεί να έχουμε τις συλλογικές προτιμήσεις μας, όμως σε αυτό πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι: ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΚΤΟΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ. Το να πάρει 10 πρωταθλήματα στη σειρά η ομάδα μου κι εγώ παράλληλα να είμαι άνεργος δεν έχει να μου προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Από Μιχάλης


Το χοντρό το θέμα δεν είναι ο Μήτσιος, αλλά η ΧΟΥΝΤΙΚΗ στάση της αστυνομίας μετά τον αγώνα... Τα βλέπει ο Παπαδόπουλος και γελάει!!! Ντροπή τους απλά. Τόση δημοκρατία είχαμε να δούμε από τη Χούντα.
Από Panagiotis OCFP


Είμαι γαύρος πωρωμένος μέχρι το κόκαλο, θα προτιμούσα να δωρίσω το ένα μου νεφρό παρά να αλλάξω ομάδα, αλλά χθες θα ήθελα να ήμουν μπροστά στο σκηνικό που οι ματατζήδες μαγκώνανε τους βάζελους και μαζί με τους υπόλοιπους οπαδούς του ΠΑΟ να ρίχναμε ένα περιποιημένο βρομόξυλο στους αστυνομικούς και μετά αγκαζέ πορεία μπροστά στο σπίτι του πρωθυπουργού να φωνάζουμε όλο το βράδυ συνθήματα για να μην κλείσει μάτι.
Όποιος οπαδός, ακόμα και βάζελος, γίνεται στόχος της αστυνομίας και κατά συνέπεια του πολιτικού συστήματος της διαφθοράς και της ρουφιανιάς, είναι αδερφός μου!
Από εμεις ζιο, εσεις ρουξι...


Δεν υπάρχει άρθρο του Συντάγματος που δεν έχει παραβιάσει αυτή η κυβέρνηση. Αυτός ο άνθρωπος δεν φαίνεται διατεθειμένος να παραιτηθεί με τίποτα και πολύ φοβάμαι ότι και την ώρα των κανονικών εκλογών (Οκτ. 2013) κάτι θα κάνει για να τις αποτρέψει (αναβάλει). Η απόλυτη Συνταγματική εκτροπή. Λεφτά υπάρχουν ρεεεεεεεε!
Από Shamrock1959


"Ζούμε σε εποχές σύγχρονης χούντας. Η κυβέρνηση, εφαρμόζοντας επιτυχημένα το ρητό "ή μαζί μας ή εναντίον μας", φρόντισε σήμερα να βάλει τάξη και στον χώρο του ποδοσφαίρου! Αφού λοιπόν με εντολή άνωθεν ο διαιτητής παρ' ολίγον να βάλει φωτιά στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ διακόπτοντας το, χωρίς... ουσιαστικό λόγο για δέκα λεπτά, εξαιτίας του περιβόητου -πλέον- πανό της θύρας των οργανωμένων του ΠΑΟ κατά της κυβέρνησης, συνέχισε την πολιτική καταστολής κλείνοντας τις εξόδους στον περιμετρικό χώρο του γηπέδου και ψάχνοντας αμάξια αδιακρίτως ωσότου βρεθεί το πανό, συνοδεία διμοιριών των ΜΑΤ και προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από τον κόσμο γύρω τους στο Μαρούσι. Ευτυχώς που ο κύριος όγκος των οργανωμένων οπαδών της θύρας 13 δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα το γεγονός, διότι, αν γινόταν αυτό, πιθανότατα σήμερα θα ζούσαμε τα επεισόδια του Συντάγματος και στα βόρεια προάστια! Τελικά ο οδηγός και κάτοχος του αυτοκινήτου που έφερε το πανό συνελήφθη. Μεγάλη τιμή για την ελληνική Δικαιοσύνη, που μετά τν σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου για τα υποβρύχια, τις συλλήψεις του Μάκη Ψωμιάδη για τα στημένα και των κουκουλοφόρων της πλατείας, συνέλαβε άλλον έναν προβοκάτορα και κακοποιό! Τύφλα να έχει ο Πινοσέτ και η Χιλή!
ΥΓ. 1: Όσο οι εξέδρες των οργανωμένων οπαδών είναι αμόρφωτα παιδιά που σκοτώνονται μεταξύ τους και σπάνε γήπεδα, κανείς από το κράτος δεν ασχολείται σοβαρά μαζί τους, όλα καλά! Μόλις όμως αποκτήσουν πολιτική άποψη όντας νέοι και ίσως άνεργοι πολίτες στο πλαίσιο της καταρρέουσας κοινωνίας της οποίας αποτελούν κομμάτι, και μάλιστα αποφασίζουν να την εκφράσουν δημόσια, τότε ευαισθητοποιούνται άμεσα και αυστηρά οι κρατικοί μηχανισμοί σε χρόνο ρεκόρ!





Δεν υπάρχουν σχόλια: