Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Τόνοι κοκαΐνης στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Απορία ψάλτου βηξ θα ήταν,
αν δεν ήμουν σε θέση να σας απαντήσω γιατί σε ένα καθαρά πολιτικού περιεχομένου ιστότοπο, επιτρέπω να περνούν που και που ορισμένες κατά πολλούς απολίτικες ειδήσεις.


Αρχικά επειδή το φαίνεσθαι κρύβει συχνά το είναι. Δευτερευόντως επειδή κατά την ταπεινή μου γνώμη οι όποιες συναλλαγές είτε φυσικές είτε ανθρωπογεννείς, εμπεριέχουν πολιτικό περιεχόμενο.
Και τρίτον ειδικώς αυτή, η αναφερόμενη στο προοριζόμενο για την Σερβία ή όπου αλλού στα Βαλκάνια φορτίο 160 κιλών κοκαΐνης,
-ευτυχώς κατασχέθηκε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης-
είναι εξόχως πολιτική επειδή:


Καταδεικνύει το πώς η διεθνής Μαφία μεταχειρίζεται τα Βαλκάνια γενικώς και ειδικώς την Ελλάδα, μετά την καπιταλιστική παλινόρθωση στις χώρες του πρώην Σοβιετικού Συνασπισμού.


Κάτι σαν Αμερικανικά προτεκτοράτα που διαβιούν και δρουν τα πάσης φύσεως και υπερατλαντικού τύπου αποβράσματα, και τα δηλητηριώδη φίδια των μυστικών υπηρεσιών.



Έξυπνοι άνθρωποι είστε αντιλαμβάνεστε βεβαίως ότι υποτάσσοντας ή κόβοντας ένα από τα κεφάλια της σύγχρονης Λερναίας Ύδρας άλλα πενήντα θα φυτρώσουν. Να γιατί στην θέση της θλίψης για την κατάντια της χώρας μας από την Σημίτεια εποχή και εντεύθεν οφείλουμε τάχιστα να θέσουμε την επαγρύπνηση.


Η ροή της Κολομβιανής κόκας προς τις μύτες των προθύμων βεβαίως και δεν θα διακοπεί. Απλώς θα αλλάξει μορφή ο τρόπος μεταφοράς της,
ή επρόκειτο για ποσότητα που δεν είχε την έγκριση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών και μην αμφιβάλλετε διόλου γι αυτό.


Η ετήσια παραγωγή είναι υπολογισμένη μέχρι και το τελευταίο γραμμάριό της όπως και οι πιθανοί τρόποι διακίνησης του ..πολιτισμικού αυτού αγαθού.


Κάποιος έτσι αυτομόλησε και τον έδωσαν οι «εγκεκριμένοι». Μόνο που δεν τους έδωσαν όλους κυρίως τους αποδέκτες. Και τώρα ψάχνονται.
Από την Σερβία ως τα Σκόπια και από την Βουλγαρία ως το Κόσσοβο όπου κρατούνται κατά την ανακοίνωση των τοπικών αρχών συνολικά οκτώ άνθρωποι.


Α, και για να μην το ξεχάσω.. Η νέα αποκάλυψη μεγάλου φορτίου κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις των διωκτικών αρχών ότι το λιμάνι της πόλης εντάσσεται στη λίστα των δέκα ευρωπαϊκών λιμανιών μέσω των οποίων διακινούνται στην Ευρώπη ποσότητες ναρκωτικών από τα καρτέλ της Λατινικής Αμερικής.


Κατά την προηγούμενη κατάσχεση 293 κιλών κοκαΐνης τον Μάιο, είχαν συλληφθεί εννέα άνθρωποι, ανάμεσά τους και μια 45χρονη από την Αργεντινή η οποία θεωρείται ηγετικό στέλεχος του λατινοαμερικάνικου καρτέλ ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: