Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Ιδού πως συντελείται η ληστεία κατά του λαού..

Με θεωρήσατε υπερβολικό όταν έγραφα ποιος πότε και σε ποια αξία παραχωρήθηκαν τα μεταλλεία χρυσού της Χαλκιδικής.. 

Παραδόθηκαν στον Άκτορα δια μέσου ενός εν ονόματι Παπαδόπουλου αν δεν κάνω λάθος παγκοσμίως και πανελληνίως αγνώστου χημικού ή πολιτικού μηχανικού από τον Πάχτα, 

αντί 11 εκατομμυρίων ευρώ! 

Σήμερα η χρηματιστηριακή τους αξία στην Wall Street υπερβαίνει τα 9,5 δις ευρώ!


Η πτωχευθείσα από τους Σημίτη Καραμανλή και Τζέφρυ Τσαντ Ελλάδα, 
είχε και φυσικά εξακολουθεί να έχει περιουσία 9,5 δις ευρώ την οποία ξεπούλησε αντί πινακίου φακής. 

Μόνο που ως αποδεικνύεται σήμερα, 
οι μετρήσεις επί του συγκεκριμένου ορυκτού πλούτου ήταν δόλια πειραγμένες προσέξτε γιατί:


Στην «Ελληνικός Χρυσός» το 95% κατέχει η European Goldfields (EG) και το 5% ο ΑΚΤΩΡ (Μπόμπολας). Στην European Goldfields συμμετέχει με 19,9% ο όμιλος ΕΛΑΚΤΩΡ (Μπόμπολας).

Η εταιρεία σχεδιάζει ανάπτυξη δραστηριοτήτων στο Μαντέμ Λάκκο (νέο εργοστάσιο εμπλουτισμού και μεταλλουργία), στην Ολυμπιάδα (υπόγειο μεταλλείο) στις Σκουριές (επιφανειακό/υπόγειο μεταλλείο και εργοστάσιο εμπλουτισμού), στις Μαύρες Πέτρες/Μαντέμ Λάκκο (ανάπτυξη και εξάντληση του κοιτάσματος του υπογείου μεταλλείου) στο Στρατώνι (επέκταση και εκσυγχρονισμός του Λιμανιού). 

Ως αμέσως επόμενοι στόχοι εξόρυξης δρομολογούνται τρεις νέες θέσεις, η Πιάβιτσα, η Φισώκα και η Τσικάρα όπου εντοπίστηκαν πλούσια κοιτάσματα χρυσού.

Η κατασκευή των μονάδων εξόρυξης, επεξεργασίας και παραγωγής χρυσού, αργύρου, ασημιού και ψευδαργύρου σχεδιάζεται να ξεκινήσει το 2012, η παραγωγή χρυσού στην Ολυμπιάδα το 2012 και στις Σκουριές το 2014.

Σύμφωνα με τα αναθεωρημένα στοιχεία της μελέτης παρουσιάζονται αυξημένα αποθέματα κοιτασμάτων χρυσού στα ορυχεία Ολυμπιάδας και Σκουριών κατά 9,6 εκ. ουγγιές χρυσό και 1.205 χιλιάδες τόνους χαλκό. Ετσι, τα μετρημένα και εκτιμώμενα αποθέματα υπολογίζονται σε 23,8 εκ. ουγγιές χρυσό, ενώ από το σύνολο των αποθεμάτων εκτιμάται ότι μπορούν να ανακτηθούν 18,1 εκ. ουγγιές χρυσός.

Αβίαστα προκύπτει λοιπόν ότι η «Ελληνικός Χρυσός» που εξαγόρασε τα Μεταλλεία Κασσάνδρας με 11 εκ. ευρώ και λέει ότι θα επενδύσει άλλο 1,3 δισ. ευρώ, μόνο από την εκμετάλλευση του χρυσού (1.600 δολάρια η ουγγιά σήμερα, με τάσεις αύξησης) θα βγάλει πάνω από 28 δισ. δολάρια καθαρά κέρδη. 

Αράξτε λοιπόν στον καναπέ σας και η πτωχευτική σας τύχη δουλεύει νυχθημερόν για σας..

Δεν υπάρχουν σχόλια: