Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Καραμανλής Vodafone Άρειος Πάγος όλα μπλέκονται ανατριχιαστικά

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Επίκαιρα» έγγραφο φωτιά της ΕΥΠ, 


το οποίο επικαλείται τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, αναφέρεται σε σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή με την κωδική ονομασία "Πυθία 1" και υπό τις συνθήκες που σήμερα έχει διαμορφώσει ο παγκόσμιος καζινοκαπιταλισμός δεν έχω κανένα λόγο να μην το πιστέψω. 


Άλλωστε προσφάτως κρατούσα στα χέρια μου παλαιότερη αναφορά της ΕΥΠ με αποδέκτη τον υπουργό Εξωτερικών στην οποία σημειωνόταν ότι η χώρα βρίθει πρακτόρων όλων των χωρών. 


Ένα άλλο στοιχείο που ο Καραμανλής είχε γίνει εξόχως ενοχλητικός ήταν η εξωτερική του πολιτική (τον έχω εξάρει γι αυτό) κατά την άσκηση της οποίας είχε δύο φορές ασυγχώρητα εκτραπεί της Αγγλοσαξωνικής γραμμής. 


(βέτο για τα σκόπια αγωγός..) 



Μόνη μου επιφύλαξη είναι το ότι ζει γιατί  οι τύποι αυτοί αρκούντως αποτελεσματικοί και αμείβονται αδρά αφού τα συμφέροντα των εργοδοτών τους είναι τεράστια.. 


Πολλαπλασιαστικά σε αυτές τις αιτίες θα μπορούσε κανείς να παραθέσει το απίστευτο για πρωθυπουργό της χώρας της υποκλοπής των τηλεφωνικών του συνδιαλέξεων και την επίσης προκλητική απόφαση του Αρείου Πάγου να αθωώσει την Vodafone σε σχέση με τα πρόστιμα που είχε επιβάλλει η αρχή προστασίας του απορρήτου επί των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων..


 (χρήσιμο θα ήταν να μαθαίναμε και τα ονόματα των δικαστών).. 


Με τελευταίο κρούσμα και πάλι από την ίδια εταιρία την προκλητική και έμμεση αναφορά της στην ανεξαρτησία της Κρήτης μέσω της διαφήμισής της.


Σύμφωνα με το απόρρητο έγγραφο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), με την κωδική ονομασία «Ειδικό Δελτίο Ενημέρωσης» (Νο 219/5 Φεβρουαρίου 2009), η τότε κυβέρνηση Καραμανλή έλαβε γνώση από τη Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB), πως μία «ομάδα Εργασίας» της, που αποτελείτο από δεκαεννέα άτομα, εντόπισε σχέδιο επίθεσης εις βάρος του πρώην πρωθυπουργού, «με σκοπό την αναβολή ή τη ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής της χώρας», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.


Στόχος της εν λόγω ομάδας ήταν η διοργάνωση επιχειρήσεων «αντιπαρακολούθησης», κατά τις οποίες είχαν σκοπό να εντοπίσουν τα άτομα που παρακολουθούσαν τις κινήσεις του πρώην πρωθυπουργού. Αφορμή για τη σύσταση της συγκεκριμένης ομάδας ήταν η «απόπειρα τηλεφωνικής υποκλοπής συνομιλιών μεταξύ των κυρίων Κ. Καραμανλή, Β. Πούτιν και Τζ. Παρβάνοφ».


Όπως αναφέρει το εν λόγω έγγραφο, σε μια τουλάχιστον περίπτωση οι ομάδες των πρακτόρων της FSB ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους άνδρες που παρακολουθούσαν το αυτοκίνητο του Έλληνα πρωθυπουργού στην περιοχή της Νέας Μάκρης Αττικής, και πιο συγκεκριμένα στη διασταύρωση των φαναριών που οδηγούν στην Ιερά Μονή του Αγίου Εφραίμ. Το συγκεκριμένο συμβάν τοποθετείται χρονικά κατά τις απογευματινές ώρες μεταξύ του πενθημέρου 20 και 25 Απριλίου 2008, ενώ όπως τονίζεται η «εμπλοκή» δεν κράτησε πάνω από 30 δευτερόλεπτα.
«Αυτή η ελεγχόμενη διαδικασία εμπλοκής υλοποιήθηκε λόγω του ότι στην προαναφερθείσα περιοχή είχε εντοπιστεί όχημα τύπου VAN, χρώματος μπεζ, μάρκας Toyota Hiace. Τα άτομα του κλιμακίου της «ομάδας Εργασίας“» της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας που συμμετείχαν στο συμβάν ήταν τέσσερα, ενώ τα άτομα του άλλου «Χώρου» ήταν δύο, άοπλα, γυμνασμένα, μιλούσαν ελληνικά και διέφυγαν από το χώρο της εμπλοκής χρησιμοποιώντας μοτοσικλέτα τύπου Enduro, χρώματος κίτρινου, που δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας. Το προαναφερόμενο όχημα εγκαταλείφθηκε στο χώρο της εμπλοκής», αναφέρει χαρακτηριστικά το έγγραφο που κοινοποιήθηκε στον πρώην πρωθυπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: