Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ωσεί παρούσα η Μπακογιάννη στην βουλή Συγνώμη αναγνώστες μας αλλά η Google άρχισε πάλι τα δικά της ως προς την εικαστική πλαισίωση των κειμένων και πάντα κατά τις ημέρες κρίσης..Τυχαίο δεν νομίζω..

Ώπα! Τι έγινε εδώ.. Το Μητσοτακέϊκο μύρισε «αγανακτισμένο εκλογικό ψητό» και μπήκε στο χορό και τον χώρο της αντίστασης; 

Ο θηλυκός εκπρόσωπός του που είχε στηρίξει αναφανδόν τον Πετέν της Ελλάδας στην ψήφιση του πρώτου μνημονίου Ντόρα Μπακογιάννη, 
στρίβει σήμερα δια του μονομερούς πολιτικού της αρραβώνα με τον λαό και δηλώνει δίχως ίχνος ντροπής ως προς την προηγούμενη στάση της, 
πως κατά την ψηφοφορία του εφαρμοστικού νόμου θα δηλώσει παρούσα και αφού βεβαίως έχει διαγνώσει πως αυτό δεν κινδυνεύει να καταψηφιστεί. 

Πέραν των κουμπάρων του πατρός της, ωσεί παρούσα ήταν πάντα για τον λαό και ως εκ τούτου
ελάχιστα μας αφορά η στάση της αλλά:


Έχει σημασία πως προέτρεψε τους εκ μεταγραφής βουλευτές της παράταξής της να ψηφίσουν κατά συνείδηση, 

(ποια ακριβώς συνείδηση αυτή που τους εξασφαλίζει την αχρεωστήτως έμμισθη παρουσία τους στην βουλή), 

ενώ ζήτησε από τους αρχηγούς των δύο μεγάλων κομμάτων να αποφασίσουν σήμερα κιόλας τη δημιουργία κυβέρνησης εκτάκτου ανάγκης φυσικά με την αυτού μεγαλειότητά της εντός αυτής. 

Η κ. Μπακογιάννη είπε επίσης ότι τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση δεν θα βοηθήσουν να βγει η χώρα από την κρίση, ενώ κατηγόρησε τη ΝΔ για λαϊκισμό. Τώρα ποιος λαϊκίζει και έναντι ποίου αφήστε κ Μπακογιάννη να το κρίνουμε εμείς δεδομένου ότι το ποσοστό των αναλφάβητων στην χώρα είναι το μικρότερο όλης της Ευρώπης.


«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, κανένα κόμμα μόνο του να εφαρμόσει αυτή την πολιτική που απαιτείται για τα επόμενα χρόνια» ανέφερε σε άλλο σημείο της ομιλίας της, επισημαίνοντας ότι η παράταξή της στήριξε την προσπάθεια συναίνεσης, αλλά η εθνική συνεννόηση δεν επετεύχθη «χάρη στα καραγκιοζιλίκια που έκαναν οι αρχηγοί των δύο μεγάλων κομμάτων». 

Κι εμείς το ίδιο ακριβώς λέμε μόνο που δεν εννοούμε κόμμα τόσο διαμπερές και ευρύχωρο που να χωρά και εσάς ή τις ιδέες σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: