Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Δήμος Λαγκαδά: Μύρισε ψητό και όρμησε ! Ένα εκατομμύριο ευρώ ζητά απο τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ

Ναι και ο Δήμος Λαγκαδά που δια του πολιτικά και αυτοδιοικητικά μικροσκοπικού δημάρχου του ύψωσε το ανάστημά του κατά της ΔΕΗ,
–δηλαδή των εργαζόμενων που απεργούν- 
απαιτώντας από αυτή όσα προφανώς τους λείπουν γιατί τους τα έχει αφαιρέσει η αλητοελιτοκρατία. 

Φυσικά και δεν θα αναφέρω το όνομα ενός πολιτικού μικροοργανισμού που επιδιώκει τα πέντε λεπτά δημοσιότητας τα οποία δικαιούται στην ζωή του. Αλλά θα προβληματιστώ με τον τρόπο που πέρασε την είδηση στα ευεπίφορα ώτα των Μέσων Μαζικών Εγκλημάτων που την αναπαρήγαν αυτοστιγμή υπό το πρόθεμα «θυμός και αγανάκτηση στον Λαγκαδά!»

Έτσι θα περιοριστώ στο να υπενθυμίσω στον όποιο καθεστωτικό τσάτσο είτε άρχοντα είτε
βασιβουζούκο, 

ότι όλη η Ελλάς υπέστη την ταλαιπωρία μιας απεργίας,
(που δεν την έκαναν ρεμάλι οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ αλλά οι εργαζόμενοι στο σύνολό τους ) αλλά ουδείς διαμαρτυρήθηκε. 

Απλώς γιατί αν οι Έλληνες έχουν αγανακτήσει με κάποιον, αυτή είναι κυβερνώσα αλητοελιτοκρατία με όλες τις πολιτικές της παραφυάδες μεταξύ των οποίων προφανώς εκ της πράξης σου εντάσσεσαι και εσύ.

Κι όσο για τους επαγγελματίες που βλέπουν με απελπισία τα εμπορεύματά τους να αλλοιώνονται είναι γιατί αυτά από την ακινησία τους στα ράφια των ψυγείων, εδώ και καιρό παρατηρούν τους πελάτες ως αλβανούς τουρίστες. 

Ρε δημαρχείο της κακιάς ώρας δεν πας να πεις τα παραμύθια σου αλλού γιατί ο δράκος που διάλεξες δεν πουλάει σαν τις πραμάτειες των επαγγελματιών σου που κατά δήλωσή σου έχουν αλλοιωθεί..

Δεν υπάρχουν σχόλια: