Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Υπό τον φόβο του λαού δικαστή ξεσπά εμφύλιος μεταξύ των ενόχων της μεγάλης ληστείας

Όσο θα αυξάνεται η πίεση η λαϊκή, 


τόσο τα καθεστωτικά λαμόγια θα τραβούν την ουρά τους ένα ένα στο περιβάλλον για να κάνουν τους Αλβανούς τουρίστες. 


Υπό τον φόβο όχι των Ιουδαίων αλλά του λαού, προκλήθηκε ένα ακόμη επεισόδιο στην βουλή για το τις πταίει που μας προετοιμάζουν νέα μέτρα για σώβρακα. Πρωταγωνιστές δύο επί των οικονομικών υπουργοί. Ένας πρώην κι ένας νυν. Εξ ίσου ένοχοι και οι δύο ιδία δε αυτό το ανεκδιήγητο συστημικό απολειφάδι της Κινεζομαϊμούς. Ο Φλωρίδης. 


Ο έτερος καπαδόκης είναι νυν και ονομάζεται Σαχινίδης. Έτσι:

Μία μόλις μέρα μετά τη μαραθώνια συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, ο κ.

Φλωρίδης -κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής για την πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού- αμφισβήτησε ανοιχτά την αποτελεσματικότητα της οικονομικής πολιτικής, υποστηρίζοντας ότι έχει πέσει έξω 100%, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κ. Σαχινίδη που έκανε λόγο για "αλχημιστικές μεθόδους". 


Ο διάλογος είναι χαρακτηριστικός:


Γ. Φλωρίδης: "Ο προϋπολογισμός του 2011, όπως εκτελείται και όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση, είναι εκτός στόχων 100%. Γιατί, αν η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θέλει να πάρει πρόσθετα μέτρα 6,5 δισ., αναγνωρίζει ότι είναι εκτός στόχων 100%".
Φ. Σαχινίδης: "Οταν ακούω ''αλχημιστικές προσεγγίσεις'', πρέπει να απαντώ. Στους αλχημιστές αριθμητικής θα πρέπει να απαντώ. Ορισμένα πράγματα δεν περνάνε έτσι. Γιατί όταν έρχεται ο κ. Φλωρίδης και λέει ότι η κυβέρνηση απέτυχε 100% στους στόχους, αυτό δεν αποδεικνύεται...".
Γ. Φλωρίδης: "Είπατε ''αλχημιστής'', εδώ δεν παίζουμε...".
Φ. Σαχινίδης: "Είπα ''αλχημιστικές μεθόδους''".
Γ. Φλωρίδης: "Ονομάστηκα από τον υφυπουργό ''αλχημιστής''. Η κυβέρνηση θέλει να πάρει πρόσθετα μέτρα 6,5 δισ., ενώ το έλλειμμα που έπρεπε να μειώσει για το 2011 είναι 6,8 δισ. Αν υπάρχει άλλη αριθμητική, να την ακούσουμε".
Φ. Σαχινίδης: "Απόκλιση 100% σημαίνει ότι, αν έχεις θέσει σαν στόχο για το έλλειμμα το 7,5%, πάει στο 15%".
Αργότερα, ο κ. Φλωρίδης, μιλώντας στους δημοσιογράφους, εξηγούσε ότι "τα πρόσθετα μέτρα ισούνται με τον αρχικό στόχο".



Δεν υπάρχουν σχόλια: