Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Έρχομαι στον πραγματικό πόλεμο δήλωσε αναίσχυντα το επί του υπουργείου Οικονομικών νέο καθεστωτικό ανδρείκελο. 


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος. 


Ο υπουργός που ως δικαιοσύνης υποβίβασε το κακούργημα της πλαστογραφίας σε πλημμέλημα για να διασώσει τον πατέρα του από φυλάκιση πολυετή. 


Ο υπουργός που ως πολιτισμού διήλθαν των υπογραφών του μια σειρά απ’ ευθείας αναθέσεων συμβάσεις κατά το ζοφερό 2004 δια του οποίου υπερχρεώθηκε ο λαός. 


Ο υπουργός που εισέβαλε στο ΠΑΣΟΚ δια της εν ονόματι Μιμής πρωθυπουργικής κερκόπορτας για να αναλάβει χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου αποκρύπτοντας του ασθενούς αρχηγού του, 


πως ήταν πρώτου βαθμού συγγενείας ενός συνεταίρου –του Μπακατσέλου- της πλέον απεχθούς πολιτικής βλέννας και ως εκ τούτου φορέα πολιτικών και εθνικών ασθενειών. Του Κωσταντίνου Μητσοτάκη.



Διά της υποστήριξης του γνωστού συγκροτήματος και του καθεστωτικού του θράσους αναλαμβάνοντας το υπουργείο είπε: 


«Ο Γ. Παπακωσταντίνου σήκωσε ένα τεράστιο βάρος» εννοώντας προφανώς ότι δεν ήταν για τα πολιτικά του κιλά και συνέχισε: 


«Αποδέχθηκα την τιμητική και προκλητική πρόταση του πρωθυπουργού με περίσκεψη και δίχως δισταγμούς γιατί θεωρώ πως είναι καθήκον μου, συμπλήρωσε αποσιωπώντας φυσικά το ότι η θέση αυτή ήταν και είναι αριθμημένη κάτοχος της οποίας είναι οι κατακτητές και αυτοί του την παρέδωσαν. 


Μπορεί επομένως να σκιαμαχεί κατά οποιουδήποτε αλλά όταν θα βρεθεί ενώπιον της κοινωνίας τότε θα καταλάβει ποιος πραγματικά είναι ο πόλεμος.


Περίτρανη απόδειξη των προθέσεων του είναι η επωδός του. 


«Η χώρα πρέπει να σωθεί και θα σωθεί» κατέληξε κι εσείς όπου χώρα τοποθετήστε την αλητοελιτοκρατία και όπου «σωθεί» προσθέστε το κεφάλαιο.


ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΣΑΝ ΚΡΥΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: