Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΠΟΙΟΣ; Ο ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ! ΝΑΙ Ο ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ!

Στο κόκκινο ανέβηκε το θερµόµετρο της αντιπαράθεσης χθες στη Βουλή, όταν ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Σηφουνάκης, 


(ναι ο φέρων την ήβη του στον ώμο ώσπου τελικώς συνεκινήθη η Ζάμπλουτη κρητικά και ο επίσης φέρων τον σταυρόν των χιλίων πολεοδομικών παραβάσεων στο από κοινού μετά της συζύγου του ανεγερθέν ξενοδοχείο τους επί της νήσου παρτ-ούζα(ς)), 


 επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ.


Αναφερόµενος σε ένα εις βάρος του επεισόδιο στην εκλογική του περιφέρεια, τη Μυτιλήνη, υποστήριξε ότι το κόµµα της Αριστεράς υποθάλπτει τους τραµπουκισµούς. 


(ή πράγματι είναι ηλίθιοι ή υποκρίνονται τους ηλίθιους δεδομένου ότι ασελγούν παρά φύση επί εκατομμυρίων Ελλήνων και εκ παραλλήλου δυσανασχετούν που αυτοί δεν το απολαμβάνουν αλλά αντιδρούν!) 


«Οι δηµοκρατικοί πολίτες θα αντιµετωπίσουν τη συγκεκριµ ένη συµπεριφορά του συγκεκριµένου
πολιτικού χώρου όπως αντιµετώπισαν τους ακροδεξιούς τραµπούκους της «Καρφίτσας» της δεκαετίας του ‘60», κατήγγειλε ο κ. Σηφουνάκης, που δεν δίστασε να χρεώσειστα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πρακτικές των Ναζί: «Τις ίδιες µεθόδους χρησιµοποίησαν και οι γκρούπες του Χίτλερ ενάντια στους Εβραίους», είπε. ( Μόνο πολιτικέ πανύβλακα επειδή οι δυό μας γνωριζόμαστε καλά από την εποχή που σε απέλυε από τηλεοράσεως ο Μαρούδας για να τρέξεις κάθιδρος να πουλήσεις σιέλους ως φιλία στον έτερο υιό Παπανδρέου, να μου υποδείξεις έστω και ένα δημοκρατικό πολίτη που δεν έχει σήμερα διαχωρίσει την θέση του από μερικά καθεστωτικά ανδράποδα όπως εσύ και που θα δεχτεί να μεταλλαχτεί σε σύγχρονη Ιφιγένεια για να σε υπερασπίσει)..


«ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ». «Απ’ αυτό τον χώρο της Βουλής πέρασαν µεγάλες προσωπικότητες της Αριστεράς, της λεγόµενης Ανανεωτικής Αριστεράς. Αλλοτε συµπορευτήκαµε µαζί τους και άλλοτε διαφωνήσαµε. Πάντοτε υπήρχε ανάµεσά µας ο σεβασµός τής διαφορετικής άποψης. ∆εν περίµενα ποτέ ότι απ’ αυτό τον ελπιδοφόρο χώρο για την Ελλάδα, την Ανανεωτική Αριστερά, θα υπήρχαν δυνάµεις που θα συγκάλυπταν, θα ανέχονταν ή ορισµένες φορές θα υπέθαλπαν περιθωριακά στοιχεία, κουτσαβάκηδες και ανθρώπους που έλκονται από τη βία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ν. Σηφουνάκης. (πράγματι Σηφουνάκη οι μαλάκες μας τελείωσαν)


Η θέση του αυτή προκάλεσετην οργισµένη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη ο οποίος, µεταξύ άλλων, κατηγόρησε τον αναπληρωτή υπουργό πως «επιστρέφει σε επικίνδυνους δρόµους» και µε νόηµα πρόσθεσε: «Ολοι γνωριζόµαστε εδώ µέσα. 


Κατανοώ τον πανικό του κ. Σηφουνάκη και της κυβέρνησης αλλά η τοποθέτησήτου ανακαλεί εµφυλιακές µνήµες και ίσως ξεπερνά στην αντιπαράθεσή του µε τον ΣΥΡΙΖΑ. Του επιστρέφω τις κατηγορίες. Κυβερνητικοί βουλευτές φθάνουν στο σηµείο να κατηγορούν συναδέλφους τους για ιουλιανές τακτικές.


Ορισµένοι ζηλεύουν τη δόξα του κ. Πάγκαλου και ακολουθούν άκρως επικίνδυνους δρόµους». Θα το καταλάβουν Παναγιώτη θα το καταλάβουν κατά την επιβίβαση επι του ελικοπτέρου εκτός και αν δεν προλάβουν..

Δεν υπάρχουν σχόλια: