Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΚΑΛΠΗ ΣΤΗΝΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Ειδικά σήμερα, στην πλατεία Συντάγματος θα στηθεί και αντι - κάλπη όπου οι αγανακτισμένοι έχουν σχεδιάσει να ρίχνουν ψήφο "μη εμπιστοσύνης".


Περισσότεροι από πέντε χιλιάδες αστυνομικοί λαμβάνουν σταδιακά θέσεις γύρω από το Κοινοβούλιο με σκοπό να αποτρέψουν προσπάθεια αποκλεισμού του κτιρίου αλλά και υπό το φόβο ομάδες κουκουλοφόρων να προσπαθήσουν πάλι να διαλύσουν τη συγκέντρωση.


Τα μέτρα άρχισαν να εφαρμόζονται ήδη από το πρωί, λόγω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας και πορείας προς την πλατεία Συντάγματος υπαλλήλων της ΠΥΡΚΑΛ και της συγκέντρωσης μελών της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο κτίριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Πριν από την συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος,τα μέτρα της αστυνομίας θα αυξηθούν.

Ξανάρχεται ο φράχτης
Κλούβες των ΜΑΤ θα τοποθετηθούν μπροστά από τη Βουλή, στο ύψος των ανθοπωλείων, μαζί βέβαια με τον φράχτη από πλεξιγκλάς, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα από τη Γαλλία και χρησιμοποιείται σε μεγάλες διαδηλώσεις για την προστασία κτιρίων και αστυνομικών δυνάμεων.


Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τα έκτακτα μέτρα ασφαλείας θα διαρκέσουν έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και την αποχώρηση των διαδηλωτών από το κέντρο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: