Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ο χικ-χικ κατά κόσμον Μουτάρης αρνείται στον Μίκη την Αριστοτέλους

Μόνον ο Χικ-Χικ κατά κόσμον Μπουτάρης θα αποτολμούσε να αφαιρέσει από τον Μίκη το δικαίωμα συγκέντρωσης του λαού που τον ακολουθεί στην πλατεία Αριστοτέλους. 


Οι Θεσσαλονικείς άρχοντες μοιάζει να μην έχουν αντιληφθεί ότι με αυτού του τύπου τις ασφαλίτικες μεθοδεύσεις, 


εκείνο που διακυβεύεται δεν είναι απλώς το πολιτικό τους αύριο 


--που έτσι κι αλλιώς δεν θα υπάρξει-- 


αλλά η εν γένει παρουσία τους στον κοινωνικό βίο. Δικαίως ως εκ τούτων ο Μίκης αναφερόμενος στην αυριανή συγκέντρωση δήλωσε πως 


«η πλατεία Αριστοτέλους μού ανήκει, όπως ανήκει σε όλους, αν τολμούν ας με διώξουν»..

Και μοιάζει ο Μίκης να συνδέει άμεσα την λιποψυχία του πρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλου

με την στάση του καθεστωτικού υποτελούς της Βορειοελλαδίτικης εξουσίας Γιάννη Μπουτάρη ο οποίος άκουσον άκουσον προσχηματίζεται πως: 


Εδώ και μήνες είναι μια άλλη διαχείριση της Πλατείας Αριστοτέλους, ενός χώρου ιστορικού και ιδιαίτερα επιβαρημένου από εκδηλώσεις κάθε είδους τα τελευταία χρόνια. Ετσι, παραχωρείται πλέον με φειδώ και κυρίως για εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα ή εκδηλώσεις που απευθύνονται σε παιδιά. Πρόσφατα, μάλιστα, ο Δήμος Θεσσαλονίκης αντέδρασε έντονα όταν εντελώς αυθαίρετα η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου πραγματοποίησε συγκέντρωση στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Τι λες ρε δημαρχιακό ρεμάλι. 

Υπό καθεστώς καθολικής αντίστασης όλων των ορθοδόξων ελλήνων χριστιανών για την επαπειλούμενη εξαφάνιση από προσώπου γης του ελληνικού λαού, μας προτάσσεις πλατείες για Μαγιάτικες γιορτές των ανθέων; 



Που το είδες αποτυπωμένο αυτό; Σε ποιο από τα βιβλία που δεν άνοιξες ποτέ σου; Όταν κήρυσσαν την επανάστασή τους οι Έλληνες επί της κεντρικής πλατείας της πατρίδας μου της Καλαμάτας βγήκε κάποιος προεστός να τους την αρνηθεί γιατί καθημερινώς εκεί διεξάγεται διαγωνισμός πρέφας;

Χώνεψέ το καλά στην γκλάβα σου. Έχει από καιρού τεθεί εν ισχύ το άρθρο 120 παράγραφος 4 και ισχύει για όλους. Κυρίως κάτι περίεργους παραισθησιασμένους ως εσύ..


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

EΤΣΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ....ΣΤΑ "ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ"...ΜΠΟΥΤΑΡΙΚΑ ΤΣΑΤΣΙΛΙΚΙΑ....ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ..ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ.....{ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ>>του ΜΠΑΤΣΟΚαι ελευθεροροδωσταυρους.....ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΥΜΝΟ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ......!